Tjenare allesammans! Det har nu gått så långt att jag är trött på att vara själv och vill faktiskt skaffa vänner, men pågrund av all otur jag har haft så har jag tvärt inget mod kvar i mig att prata med någon. Så min fråga till er är, snälla ni som läser det här, kan ni då skriver nere i kommentarerna hur jag ska börja prata med en tjej som jag har ett intresse för. Om någon redan skrivit det ni hade tänkt att skriva, det gör inget skriv det igen bara!

Tack så jättemycket! Puss på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, jag vet att den här bloggen är rätt så växlande när det kommer till hur jag känner. Jag förstår att det kan vara väldigt krångligt att förstå, men tro mig det är bara ännu jobbigare för mig, för jag har ingen aning hur jag känner.

Om jag ska vara helt ärlig, så vill jag stanna kvar här mina gymnasieår. Jag kanske mår fucking skit, har inga vänner, inget att göra på helgerna, men jag får bra betyg. Saken är också att jag inte vågar åka tillbaka till Sverige, för där jag kommer ifrån vet alla vem jag är, så jag kommer bli bombarderad med frågor om jag fick några vänner, vilket dem flesta redan vet att jag inte har några.

En av dem värsta sakerna med det här när jag går i korridoren, för nu känner jag igen folk från mina klasser och dem ser mig alltid ensam och jag skäms så mycket. T.ex det är en tjej som är jättesnäll mot mig som alltid säger hej till mig när jag går in i klassrummet, hon ser jag alltid vid det stället där jag äter, men jag försöker se till så hon inte märker av min existens.

Nu säger jag tack för mig idag! Ni får en liten video på når jag åker bil påväg till gymmet. Puss!

Likes

Comments

Tjenare! Hoppas allt är bara med er, jag vet att det var längesen jag skrev någonting på bloggen, men jag har har bara inte haft orken eller tiden. Nu var det en händelse som gav mig energin till att skriva, vilket jag ska berätta nu.

Om ni kommer ihåg så har jag sagt att jag har alltid haft en vän som jag suttit med på lunchen, jobbat tillsammans med honom i dem klasserna vi har tillsammans, men vi har aldrig riktigt haft någon bra kontakt med varandra. Iallafall för typ en vecka sedan så slutade jag se honom där vi brukade sitta och äta och jag visste att han hade börjat hänga med några från hans buss. Efter det så har jag suttit helt själv, han säger inte hej till mig i korridoren eller någonting sånt och nu skrev han till mig och nu frågade han mig om vi hade någon läxa i historia!

PÅ RIKTIGT JAG ÄR SÅ JÄVLA SUR PÅ HONOM! Det minsta han kunde ha gjort är sagt till mig eller fråga om jag ville äta med dem, inte bara fucking sticka? Vem fan gör så? Jag tycker inte synd om mig själv och jag är inte ledsen, jag vill bara skrika på honom och putta in honom i en jävla fucking vägg!

Sorry om det här var ett för argt inlägg, men jag önskar att ni har en fantastik dag med mycket glädje, puss och kram! (En låt får ni också som jag lyssna på när jag är arg, hihi)

Likes

Comments

Tjenare! Nu ska ni få massa små uppdateringar som jag inte hunnit uppdatera er med!

Vi kan börja med att jag sitter med dem bästa personerna på franskan, vi alla klickar fett bra och sen vi fick dem där platserna var den första gången på länge jag skrattade med folk. Det roliga är att jag är inte den enda som tycker att dem här platserna har hänt mig, några andra vid mitt bord sa idag att platserna dem fick var nog dem bästa platserna dem hade haft i franskan, så det gjorde mig skit glad!

Det andra roliga som kommer hända är att jag ska få börja gå kurserna till att få mitt körkort i december, vilket jag är så jävla taggad till för är jag väl får mitt körkort kommer jag ha en sån jävla frihet, för nu har jag varit tvungen att lita på mina föräldrar hela tiden.

En annan sak jag har märkt innan var så extremt blyg för jag känner mig så obekväm med engelska. Varje gång jag var tvungen att prata, fråga någon eller presentera något framför klassen så brukade jag skaka och hade gråten i halsen.

Jag vet att mitt största bekymmer jag hade innan var att jag inte hade några vänner, men när jag tänker på det jag har lyckats med och hur jag har utvecklats så kunde jag faktiskt inte bry mig ett skit. Hoppas ni har en fantastisk dag, puss på er! (Bilden är på Five guys, det är så jävla gott!)

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag har lunch och var nyss påväg att spy. För 26kr fick jag en kyckling burgare som bestod av ett bröd och en torr, friterad kyckling. När jag tog min första tugga så bet jag i en stor jävla sena, det är absolut det värsta jag vet och jag fick typ tusen kväljningar. Det jag inte kan göra när jag ska köpa skolmat här i skolan är att jag kan inte välja det som är gott, utan det som kommer göra mig mätt, vilket är rätt surt.

En annan sak som hände idag var att jag blev 100% ensam, min ”kompis” som jag brukade äta med och gör projekt med i franskan och historia har nu dissat mig helt. Anledningen varför jag skrev ”kompis” är för att vi hängde mest vi båda var nya och vi hade ingen annan att hänga med, men iallafall så nu sitter jag själv vid ett lunch bord med alla andra nykomlingar som High School inte vill välkomna in i deras samhälle.

Jag hoppas ni har ett fantastiskt höstlov ni som har det och resten hoppas jag att ni har en fantastisk vecka! Här kommer en bild hur den amerikanska skolmaten ser ut, vilket är pommes, bröd, chicken nuggets och chokladmjölk för 45kr.

Likes

Comments

Tjenare allesammans! Idag är det i halloween och tydligen så är man ledig då i USA. Jag vet att alla ni i Sverige har höstlov, men jag är glad för jag får iallafall ledigt en dag.

Så igår kväll var jag och tränade på gymmet jag är medlemmar på och let me tell you this, gymmen i USA är helt sjuka, speciellt det vi är på. Dem är så extremt stora, det finns klättervägg, basketboll plan, pool, jacuzzi, bastu, eucalyptus-ångbastu, vattenrutschbana, squash plan, spa, resturang. Jag önskade verkligen att jag kunde ta kort på omklädningsrummen för det är så jävla lyxiga det är helt sjukt,men jag kan försöka ta kort om det inte är någon där.

Gymmet är något som har verkligen hjälpt mig när jag har mått som sämst och det är något jag rekommenderar till alla som mår dåligt är att träna, för det som händer när du tränar är att kroppen skickar ut massa endorfiner i din kropp, vilket minskar stress. Så prova träna!

En annan sak jag har funderat över är att gå med i springteamet på min skola. Det som stoppar mig dock är att det är en antagning, om jag gör bort mig så vet jag att jag kommer vara jättehård på mig själv och jag kommer bara se mig som en ännu större misslyckad person. Iallafall ska på antagningen imorgon så jag kan berätta hur det gick!

Det här var allt för mig idag, hoppas ni har en fantastisk dag och här får ni en bild på hur gymmet ser ut utanför!


Likes

Comments

Hej! Som ni vet så var jag och min familj och shoppade igår vilket var skit mysigt! Jag handlade från Tommy Hilfiger, Gap, Vineyard Vines, Gap och Levis. Jag rekommenderar verkligen att åka och handla på outlet ställen i USA för det finns så mycket mer och man hittar alltid något!

Update på idag, så idag är det en av mina föräldrars kompisar barn som fyller år och han är 14 år gammal. Hans föräldrar ville att jag och min lillebror skulle åka hem till honom och äta tårta med hans kompisar. Problemet med det här är att jag känner varken hans kompisar eller honom själv, så jag sa att jag inte ville dit för helgen var den enda gången i veckan då jag inte kände mig som en utomjording och där började bråket. Efter det så började dem kalla mig bortskämd och snobbig, men jag tror inte dem fattar när jag känner mig som en utomjording 5 dagar i veckan så vill jag få kunna ta mina pauser i två dagar när jag ska tillbaka till mitt stela jag.

Hoppas ni iallafall har haft en bra dag och här kommer två bilder på hur stället såg ut där vi shoppade!

Likes

Comments

Godmorgon allesammans! Just nu i USA är kl 9:14 och idag ska vi åka till ett outlets stället och shoppa lite. Jag tänkte att jag skulle lägga ut två blogginlägg idag för jag skrev aldrig något igår och det här inlägget kommer kanske vars lite rörigt för jag kommer nämna massa olika saker.

Så igår var min dag jättebra! Det jag har märkt att jag har börjat bli jätteglad över små saker, t.ex om någon frågar mig om vi har någon läxa eller vilken årskurs jag är i, saker som jag inte brydde mig om om någon frågade mig. T.ex på astronomin så var vi en i grupp och skulle filma in en video om en planet och igår så började en kille prata med mig hur han hade redigerat den och hur det gick.

Min andra punkt jag ville prata om är min skola. Jag tror det har skett lite missförstånd om skolor i USA. Vet inte om jag har nämnt det här, men min skola är extremt stor, det är 3000 elever i den. Det är största anledningen till varför jag har haft så svårt att få vänner för folk märker inte av en. En annan anledning varför jag inte har några vänner är för att min skola består bara ut av massa grupperingar och folk vill oftast bara vara i sin lilla grupp. Det här betyder inte att alla High Schools är så här, men det är min.

Det här var ett av mina två inlägg idag! Jag hopps ni har en fortsatt trevlig idag och sen får ni höra om min shoppa tur!

Likes

Comments

Tjenare! Idag värkar det vara ännu en depp dag. I början gick det skit bra, jag gjorde ett prov vilket var ett prov det var första gången det faktiskt gick väldigt bra och då jag kände mig säker på ämnet. Sedan på min franska lektion gick det skit.

Vi kan börja med att vi skulle hitta en partner vi skulle jobba med, så medan min lärare pratar och går igenom uppgiften så kollar jag på min enda halv-kompis som om vi skulle vars partner, så jag märker att han försöker ignorerar mig fast vi får ögonkontakt och sedan säger han att han skulle vara med någon annan. Jag blev inte sur eller ledsen för han skulle vara med någon annan, det var bara det varför sa han inte det bara när jag försökte få ögonkontakt med honom så jag kunde slippa se ut som en idiot. It's official, nu är jag helt ensam.

Sen det andra som hände på franskan var att jag blev partner med en kille som ignorerar mig så fort jag pratar och när jag skulle komplimentera hans klocka så röda jag säga: "I like your clock." Då började han skratta och säga: "Hahahaha, wtf? A clock?" Så tydligen så skulle man säga "watch" och inte "clock", men man lär sig ju något nytt varje dag!

Jag hoppas inte det här var alldeles för deprimerande att läsa, men som jag sa mitt första inlägg så kommer jag nämnde allt jag känner och vad som händer här. Jag hoppas ni har en fantastisk dag och gör någonting kul med era vänner! (Ni får också en bild hur skolan ser ut från entrén)

Likes

Comments

Tja, tja bloggen! Just nu har jag lunch och sitter själv som vanligt, men nu tänkte jag skriva om en så jäva, fucking, bajs, snopp snygg kille som vi kan kalla M. M går i min engelska klass, vi satt förut mitt emot varandra och han har blå ögon, jawline som skulle skära bort min fet magen och kanstajebrunt (sorry vet inte hur man stavar) hår. Det roliga är att just nu sitter vi på varsin sida av rummet och några gånger har jag märkt att han har kollat på mig, fast det kan bara vara en inbillning, vilket jag gör väldigt ofta, jag inbillar mig saker som oftast inte sker. Iallafall nackdelen med honom är att han är lite av ett douche och rätt så omogen, t.ex han brukade skryta om att han drack, rökte vape och frågade retandes en annan kille om han hade kysst en tjej eller kille innan.

Whatever, det här var min lilla uppdatering idag. Som vanligt jag önskar er att ni har en fantastisk dag!

Likes

Comments

Nouw Magazine