Hej! Idag och igår har jag snurrat runt lite över Jorvik och gjort småuppdrag i Dundull, Skaffat mer ryktespoäng till de flesta områden och personer, men även levlat några av mina hästar. Jag tycker att det är härligt och kul att bara sitta och chilla vid datorn, göra ett litet uppdrag här och var eller bara fota samtidigt som man har en bra podd i bakgrunden. Idag har jag lyssnat på creepypodden och det är faktiskt en podd som jag gillar väldigt mycket. Recommend!!

Jag fick syn på en supergullig vinröd filt i en butik i JH och blev genast intresserad att hitta mer som matchar. Hittade en smugglarjacka långt in i garderoben som inte är använd på vääääldigt länge, som passade väldigt fint i färgskalan. Köpte även ett par nya benlindor ( haha who thought? ). Lördagar är väl vinets dag, och jag tycker den passar bra till en mysig lördag för att göra småuppdrag och kanske gräva upp lite arkeologiska fynd. Långt inlägg idag hörni, så ni får ha det så bra.

Glöm inte att klicka på bilderna för större format! ;)

See Yahh! Svea Wolfnight

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Idag är jag tillbaks med ett nytt inlägg där jag vill visa upp en outfit som jag kompade ihop efter att ha sett benlindorna i butiken. Det är faktiskt ett väldigt hett tips, att alltså kompa outfits efter benlindor. Personligen gillar jag denna outfit helt okej, ganska vardaglig men ändå något som sticker ut lite i och med det klara röda och det ljusa vita. En färgkombination som jag tycker är ganska stylish och lite nytänk.

Glöm inte att klicka på bilder för att förstora de! :)

See Yahh, Svea Wolfnight

Likes

Comments

Hej! Tänkte dela med mig av ett tips för er lata spelare som ändå vill kunna levla din häst hyfsat snabbt. Eftersom att jag är själv väldigt lat när det kommer till levling så har jag kommit fram till att denna rundan är den bästa och mest värda. Det är för att loppen både ger mycket xp till din häst och att loppen ligger hyfsat nära varandra så man inte behöver springa runt eller ta båtar överallt.

Såhär går den till!

- Börjar i fort pinta hos James

- Fortsätter mot moorland, gör alla 4 lopp.

- Fortsätter upp mot Steves gård, upp mot kaninloppet och Wills väderkvarn.

- Svänger inom Marleys bondgård och sedan uppåt mot baronessans galoppbana.

- Springer vidare till vingården och gör 3 lopp vid vindruvsfälten och ett vid vingårdens trädgård.

- Vidare mot ridhuset och gör alla 3 lopp.

- Tar sedan transport upp till valedale, gör orientering och skogsbanan.

- Tar bergspassvägen till valedalesjön och pole bending.

- Fortsätter ner mot Firgrove och gör alla 3 skogstävlingar.

- (+ Om jag har ork och lust tar jag båten från fort pinta till JH och därefter till GÅD)

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag dela med mig lite utav en supergullig rosa outfit som är inspirerad utav Franziska Ironsaddle, en modemedveten karaktär i spelet. Hon har designat all utrustning förutom sadeln men kläderna är egenkomponerade eller vad man ska säga haha. De flesta av hennes kläder går att köpa i Jorvik citys galleria.

Jag är inte den som brukar trava runt i denna typen av outfits så jag mer gillar mörka färger. Har dessutom gjort en liten förändring i håret, denna gång en vit kort frisyr. Jag är inte så jättenöjd med den så det blir nog snart ett byte ;) Som sagt är jag inte den som gillar ljusa färger!

Glöm inte att klicka på bilderna för en närmare titt!

See Yahh!

Svea Wolfnight

Likes

Comments

Hej!

Igår när jag vandrade runt i mistfall på upptäcktsfärd stannade jag till vid en mysig liten butik som sålde bland annat örhängen och glasögon. Materiell lycka eller vaddå? Jag älskar att spexa upp en look med fina smycken och accessoarer. Föll över ett par ovala glasögon med guldig båge. Passar till det mesta och är helt i min smak! Så såklart att jag köpte de. Ångrar det inte en sekund, bär de hela tiden!

Klicka på bilderna för en närmare titt ;)

See Yahh, Svea Wolfnight

Likes

Comments

Hej hörni!

Här kommer även en outfit, min personliga favorit just nu. Jag älskar verkligen miljön i valedale och mistfall där man kan smyga omkring i de mörka skogarna och utforska nya ställen och även beundra alla fina animationer som startstablegänget jobbat med. Det är ett så otroligt intressant jobb det där, grafisk designer. Det lockar mig alltså. Dock är jag ju bara 16 år, men jobbet är så fascinerande och jag är imponerad av alla iblandade som skapat hela starstable-världen. Men iallafall, tillbaka till outfiten. Detta är en outfit som jag har inte sett någon annan använda sig utav, eller inte heller denna underbara färgkombination av lila och mörkgrönt. I LIKE!

See Yahh, Svea Wolfnight

Likes

Comments

Hej! Idag är jag tillbaka med ett outfittips, eller bara en bild som inspiration. Jag är helt okej nöjd med denna gråa, lite mer classy outfiten. Jag har länge funderat på hur man ska matcha kläder, utrustning och färg med denna silverfärgade frieser. Jag tänkte mig möjligtvis lite grått, med även lite inslag av blått. Kort och snabbt inlägg, men jag ville dela med mig av något och uppdatera här iaf.

See Yahh, Svea Wolfnight

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag är en tjej på 16 år som gillar att hänga runt på Jorvik o latcha med mina vänner. Något uppdrag här och var, och att levla mina fina hästar. Men framförallt är min stora passion inom spelet kläder, accessoarer, utrustning och outfits. Jag brinner verkligen för mode och att kunna matcha och styla. Det är alltså det ni kommer se mest här på min sida. Jag strävar egentligen inte alls för kändisskap och uppmärksamhet, jag gör detta mest för mig själv. Att kunna dokumentera och gå tillbaks när det passar en själv. Jag hoppas iallafall att kunna inspirera andra, så följ med på min resa!

Men ja, lite snabb fakta om min spelare är att jag heter Svea Wolfnight är i level 19. Äger 17 hästar, spelar på svenska servern Marsmallow Cloud och är medelem i en underbar och härlig klubb, Alpha Kings, som jag varit en del av från och till i ungefär 2 år. Jag är inte den som spelar röven av mig och utför alla uppdrag alltid, jag tar det som det kommer och jag fokuserar på det roliga. Jag har helt enkelt inte tid då jag just nu är inne i en stressig period på gymnasiet. Så mycket mer än den informationen kommer ni inte få av mig. Jag vill gärna hålla mig anonym och det hoppas jag att ni har förståelse för :)

Kommer uppdatera när jag känner att jag har tid och vill. Några gånger i månaden sådär. Håll utkik! :)

Finns även på Instagram under namnet @sveawolfnight så gå gärna in dit o kika :)

See yahh

Svea Wolfnight

Likes

Comments