Renoveringen av sovrummet, såhär långt

Jag fick nycklarna till min lägenhet och flyttade in i slutet på September 2018, är besviken på mig själv att jag inte tog ett par riktiga före bilder i lägenheten då den stod helt tom. I skrivande stund har det gått 6 månader och jag har nästintill precis börjat med att göra om sovrummet, efter mycket velande och beslutsångest då jag inte vetat om vad jag vill ha för stil och hur jag ska inreda.

Något som jag var helt säker på var att jag ville ha gardiner från golv till tak och skaffade mig "tillfälliga" gardiner då jag inte varit helt 100% nöjd med den beige tonen. (Gardiner gör verkligen så mycket till ett rum, se före - efter).

Maskeringstejpen på väggarna är inte borttagna då ett lager till ska målas

Nu har jag beställt nya gardiner som jag hoppas på ska falla mig bättre i smaken, dessutom i ett mörkläggningsmaterial.

Väggarna målas även i en beige/grå färg i nyansen Koala och sängöverkastet kommer från H&M Home.

Klicka på bilderna för att komma till produkterna

Jag har nu bestämt mig för att jag ska ta rum för rum och göra klart det för att inte ha massa påbörjade projekt överallt och undvika så mycket kaos som möjligt. Jag började måla två väggar för en månad sedan och satt som mål att under April månad ska jag måla klart de andra väggarna och byta ut gardinerna.

Så småningom ska ett par taklister alternativt stuckatur komma upp. Samt att jag vill skaffa en beige sänggavel samt heltäckningsmatta. Men det är inget jag kommer att prioritera i första hand.


Inspiration till sovrummet:

Det var allt för nu, jag kan uppdatera er när jag kommit längre fram i processen ifall det skulle vara kul <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @sveawesterlund

Instagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlund