Plagg jag köpt second hand senaste tiden

Ett tips jag har är att handla second hand - dels bättre för miljön men även för plånboken. Något jag vill göra i närmsta framtiden är att gå och kolla på inredning och porslin på en second hand!

I detta inlägg kommer jag att visa några plagg jag köpt på senaste tiden - alla nedanstående plagg har jag köpt från appen Plick. Jag kan sitta flera timmar på appen och bara scrolla och scrolla!

Detta kostymset från Hannalicious kollektion för NAKD har varit slutsålt väldigt länge, men tack vare appen så har jag lyckats hitta ett!

Jag tänker att man matchar det med ett vitt linne under och kanske ett par vita sneakers.

Likt denna coola klänning som Linn Ahlborg släppte tillsammans med NAKD. Hade helt missat att hon släppte denna kollektion. Tänk denna till ett par bruna ben och kritvita sneakers.. iiih!

Tidigare har jag köpt denna blus som ursprungligen kommer från Zara. Ääälskar den, har även den i vit och mörkgrön (som jag också köpt på appen) sedan tidigare!

Titta vilken fin kjol!! Har jag fått en besatthet av blått tro?? Haha

Gillar

Kommentarer

Instagram @sveawesterlund

Instagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlundInstagram sveawesterlund