KÄRT ÅTERSEENDE

Goooooooo eftermiddag!

Idag är det Söndag och jag har kämpat mig till gymmet... för första gången på 4 månader. Under resan så har jag fått min träning via arbetsvakterna, visserligen är det väl pulshöjande att klättra i riggen men kanske inte den optimala träningen för att hålla sig i form. Sen var det ju inte heller så att jag inte tränade innan resan, jag gick sällan till gymmet men varje vecka så höll jag i dansklasser som danslärare i alla fall. Under de 3 veckor som jag varit hemma nu så har jag inte tränat en enda gång, därför var det extra gött att ta sig iväg idag.

Jag HATAR verkligen känslan av att behöva gå och träna. Det var lite annorlunda att jobba som danslärare för då gick jag ju till träningen för barnens skull och för att det var ett jobb såklart. Nu måste jag liksom gymma för min egna skull.... inte lika motiverande. Men jag var i alla fall på gymmet i typ 1,5h och jobbade mest lår och armar, lite rygg och vääääldigt lite mage också.

Vi får se om jag håller uppe det nu, jag tycker det är jobbigt nog att ta sig till gymmet när jag är hemma i stan, då är det bara 10 minuter ifrån mig. Fatta då hur svårt det kommer bli att ta sig till gymmet ifall jag måste cykla i en kvart, ta färjan och sen ta buss i 20 min. En hel kväll kommer ju att gå åt bara för att åka till gymmet, så vi får som sagt se om jag håller det uppe.

Ikväll är det dags att flytta ut till öarna igen, jag antar att jag och Emma åker ut igen efter middagen, och så börjar jag typ 12 imorn så då blir det nog en go och sen frulle imorn, yeyyy!


  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Brukar alltid tycka det är mycket enklare med träningen när man väl satt igång, älskar känslan! 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
SveaOhlsen
SveaOhlsen,
ja verkligen! Tränade idag igen för att bli av med träningsverken 😊 KRAM
nouw.com/sveaohlsen