KÄRA TORSDAG

Ooooooooch idag är det torsdaaaag!

Nu har jag extremt mycket i skolan, fick 75 tyskaglosor från vår lärare att läsa in tills på måndag, imorn är det historiaskrivning och en massa andra saker som skalll vara inne till nästa vecka.... vi får se hur detta kommer gå.

Ikväll blir det i alla fall lite fest! Förhoppningsvis så blåser det inte för mycket för det är sinnessjukt jobbigt att cykla hem på kvällen i isande kyla och blåst så hård att man tror man kommer flyga iväg ända till Danmark. Skall dessutom inte stanna så länge ikväll eftersom jag skall provjobba på stället där jag sökte jobb för 2 veckor sen! Känns ju ganska viktigt att inte vara seg som en sengångare om jag skall jobba från 17-22 för första gången imorn, dessutom på en fredag.

Eftersom jag skall jobba här ute imorn så tänker jag mig att jag skall sova i min lägenhet tills lördag för sen på lördag händer en annan rolig grej! På lördag så är det nämligen arbetsdag på seglarskolan där jag är instruktör, klubben ligger på Björkö så jag får ta kalvsundsfärjan och sen björköfärjan på lördag morgon så att jag är där i tid för att rusta upp allt inför seglingssäsongen! Är faktiskt redigt taggad på denna helgen! Efter jag har varit på Björkö så hämtar pappa upp mig och så är tanken att vi skall äta ute på lördag afton, nåt ställe inne i stan, smarrigt!

Ni får ha det toppenbra!

XOXO KRAM

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer