FULL (F)RULLE

Go kväll!

Idag har det hänt mycket hörrni! Dagen började med att jag gick upp vid 8 och gick till ica för att köpa frukt och annat. När jag kom hem gjorde jag en smoothiebowl som frulle, blev faktiskt chockad över hur nyttig jag var... plus en blåbärsmuffins hehe.

Efter det började skoldagen 12:35 och på vår andra lektion så kom det en tjej från Amnesty som visade filmer och vi pratade om mänskliga rättigheter, väldigt intressant lektion och förhoppningsvis blir det en ungdomsgrupp här på öckerö med!

Sen så var det arbetsintervju som stod på listan, jag fick cykla i vad som kändes som minusgrader ända till Hönö klåva. Jag fick en bra känsla av intervjun men man ska väl ändå försöka att inte jinxa något. Oavsett så kändes det bra, det var min första "riktiga" intervju om man kan säga så. De andra jobben har varit mer att jag blivit utbildad tillsammans med andra, så det var en bra upplevelse detta också!

Annat än det så har jag faktiskt hunnit med att träna också, bara lite för att bli av med träningsvärken. Men att man blir av med träningsvärken om man tränar igen ÄR EN MYT!!! Om det är möjligt så har jag nog ondare nu än innan.

Det var nog hela min dag faktiskt, snart så blir det PH och choklad tillsammans med en kär vän till mig<33

xoxo KRAMARRRRR

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

linneavn
linneavn,
Smoothiebowl är ju något utav det godaste som finns!!
nouw.com/linneavn
elinm
elinm,
Håller tummarna för att du får jobbet! 😊
nouw.com/elinm