Hej!
Vaknade med min älskling idag vis halv åtta av att någon borrar i väggarna och gjorde oss väldigt irriterande.. Menmen, vi har inte gjort så mycket idag mer än att mysa, gått ut med sif och kollat den nya serien "fear the walking dead". Den va helt okej, tog ett tag att komma in I den men annars var den bra!
Just nu ligger vi i sängen och kolla youtube och väntar på middag.
Vi hörs imorgon, kram.

  • 13 Readers

Likes

Comments

Hejsan.

Vet inte hur många bloggar jag har och har haft, jag nöjer mig aldrig och det blir aldrig att jag fortsätter skriva på bloggen, jag har den ett par dagar och tycker de är jätte roligt, men sen tar jag bort den igen, eller åtminstone slutar skriva. Men ja nu har jag iallafall skaffat en och ja, why not give it a try?

Igår var jag ute med hela kompishögen i Ängelholm, blev en konstig kväll då ingenting riktigt gick som vi trodde att de skulle gå.. men det var ändå skit roligt! Var väl hemma runt halv tre eller något sånt! :) Idag hämtade Simon mig här hemma och nu sitter vi hemma hos honom och har ätit o kollat tv, nu ska vi gå ut med Sif och sen ska vi äta chips och kolla på en film. Myskväll. Precis vad jag behöver.

En jobbig sak som pågår i min hjärna är ju att min syster ska flytta ifrån skåne och upp till stockholm. Det är jätte roligt för henne att hon ska bo där uppe och ha de roligt och äntligen slippa distans med Nicklas. Men vi har som sagt känt varandra i 17 år och de är rätt jobbigt att hon bara ska dra sådär. Men vi ska ses ofta, jag får åka dit och hon får komma hem ofta! DET LÖSER VI.

Hörs imorgon, kram.Likes

Comments