Header

Igår var tredje natten jag sov dåligt. Inte på grund av varken Louie (som sover hela nätter sen han var 3 månader) eller S utan av allt annat. Det var sånn storm att fönstren slog och det regnade så kraftigt att jag vaknade och trodde att det var skottlossning utanför fönstret.

Därav bestämde jag mig redan under dagen att kvällen skulle vara min egna. Så när S sen kom hem från jobbet så gick jag in och la mig i sovrummet, med en Ramlösa i ena handen och naturgodis i den andra. Och herregud så skönt det var! Jag låg och kollade några av mina favoritserier, låg och scrollade i telefon och bara va. Jag stängde av hjärnan som annars är på högvarv konstant, helt och hållet.

Tycker också att det är viktigt för både S och Louie att de får vara ensamma med varandra. Så att de får ett eget band, de två. Det har vi varit väldigt noga med. S har sovit själv med Louie både hemma och borta, och varit solo med honom nån dag över helgen då jag fått min egentid. Redan när Louie bara var några veckor gammal.

Eftersom att jag kommer ta majoriteten av föräldrardagarna och vara hemma med Louie så tycker jag att det är viktigt att de får vara med varandra så mycket som möjligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments