Header

Sen jag skrev här sist. Jag får mail från Nouw att jag fortfarande har läsare. Jag tänker inte be om ursäkt för jag startade allt detta enbart för min egen skull. Men är ju snopet för er som läst från början och som helt plötsligt inte får någon mer uppdatering.

Jag är en periodare. Jag går helt in för något en period. Sen när jag hittar något nytt spännande så försvinner gnistan för det tidigare. Framförallt ni som fått barn förstår.

Att försöka återberätta ett halvår tror jag inte att jag kommer hinna eller orka med. Allt och ingenting har hänt. Men ett axplock:

- Vi hade dop. Vi blev ca 100 personer och allt gick superbra. Louie skötte sig exemplariskt och mosters nervösa nerver om att barnet skulle få ett raseriutbrott och att, citat, alla skulle tro att det var hennes fel, det slocknade ganska fort.
Louie Alexander Bergman

- Sen ett par månader tillbaka sover han hela nätter utan uppvak. Läggs 20, vaknar 08:30. Äta på nätter slutade vi med när han var ca 3 månader. Efter hans egna signaler.

- Började med smakprover vid 3,5 mån. Åt gröt vid 4 mån och mat vid 4,5. Vid 6,5 månad slutade vi med ersättning helt. Han äter numera en flaska välling på morgon & kväll. Däremellan 3-4 mål mat.

- När Louie var 6 månader var vi en vecka på Kreta. Flygresan gick över förväntan, likaså bussresan väl framme. Sov nästan hela resan. Vid denna tid började han "krypa". Dra och släpa sig fram är kanske en bättre beskrivning. Men snabb!

- För en vecka sen reste han sig upp själv med hjälp av att ta tag i en stol.

- Igår fick han sin första tand!


Jag tror att vi får ta allt lite som det kommer.

Just nu sover barnet första napen för dagen och när han vaknar så ska vi ta oss till mall of scandinavia. Jag behöver köpa nya kläder till en studentmottagning vi ska till senare i eftermiddag.

Vi hörs senare!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments