Produktiv söndag

Namngivningsfest igår, "en bra anledning att ses" som det också kallas. Var hemma i rimlig tid och mådde inte alltför pjåkigt imorse. Tog inte en enda bild, trots att jag planerat att ta bild med min "bror" eftersom de vi tog när vi var 18 sannerligen inte är hållbara längre. De behöver nog ett par år till på sig innan de ens kan anses som nostalgiskt hysteriska. Nåja, förhoppningsvis tar vi oss i kragen och sticker på en fisketur tillsammans i höst.

Inledde söndagen långsamt. Blev serverad hemmagjord tacopizza gjord på hönö-kaka i sängen (så gott!) och låg sedan och drog mig framför vetenskapens värld till klockan var elva och Vikingen skulle åka och repa. Plockade undan, diskade och färdigställde en video till jobbet. Borde egentligen försöka lämna jobbet på jobbet men jag hade inte importerat videoklippen på hårddisken och var därför tvungen att färdigställa och exportera videofilen innan jag kunde plocka ur minneskortet. Får skylla mig själv helt enkelt. Och sen är ju söndagar faktiskt jäkligt bra "jobba undan-dagar".

Lyckades dessutom köra två maskiner tvätt, röja undan på kontoret, vattna alla stackars törstande blommor (de på balkongen behöver nog någon form av plantversion av hjärt-och-lung-räddning) och kila iväg för att köpa nya kuddfodral av en trevlig kvinna i byn. När Vikingen hade repat klart åkte vi och storhandlade inför veckan och nu har jag suttit och skrivit lite på boken. Givetvis har jag förresten räknat fel på dagarna för deadline till uppsatsens kompletteringar, så nu måste jag sätta mig och läsa igenom den innan det blir söndagsmys i soffan.

Sen är jag redo för en ny vecka., tror jag. Jösses... September och Oktober är verkligen hektiska månader i år. Hur har er söndag sett ut? 

Gillar

Kommentarer

Denise Taylor
Denise Taylor,
Min söndag bestod av en bilresa hem och sedan sega i soffan och sängen med gubben min 😊
taylorsroom.blo.gg
Svatantrya
Svatantrya,
Tror nog egentligen det är vad söndagar är till för faktiskt haha
nouw.com/svatantrya
ineees
ineees,
Oj vad produktivt, grymt! Hoppas du fick tid att vila och återhämta dig sedan också, det är viktigt<3
nouw.com/ineees
Svatantrya
Svatantrya,
Jag tränar aktivt på att vila! Det är verkligen viktigt!
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229