Fever, fever leave my heart alone

Man lyssnar för lite på Melody Club nuförtiden.
Vaknade svettig och klibbig efter en natt av märkliga drömmar. Det går mycket förkylningar just nu men jag har lyckats undvika dem genom att hålla de flesta människor på en armlängds avstånd. Imorse behövde jag dock en timmes sovmorgon och bestämde mig för att 40 minuters pendling helt enkelt inte var vad min kropp ville ha. Istället sov jag tills klockan slog åtta och sedan jobbade jag hemifrån fram till lunch. Kände mig lite bättre då och åkte in till kontoret. Det är ju så fasligt tråkigt att sitta hemma vissa dagar.

Kroppen skriker dock efter te, varma sockor och kläder som inte sitter åt så imorgon får jag nog ändå se mig besegrad, jag har på tok för mycket att hinna med på torsdag så morgondagen är den enda dagen jag faktiskt skulle kunna arbeta från sängen. Man kan ju också bara vara sjuk men vem fan vill det liksom.

Veckans planer ser i alla fall ut som följande:
Måndag: Hade ett tufft möte som lite tog musten ur mig men efter att ha låtit det landat och fått de rätta verktygen känns det inte alls lika jobbigt längre.

Tisdag: Skapar ca tusen moodboards, spånar content, planerar marknadsaktiviteter och spenderar på tok för mycket tid på Instagram och i Google analytics. (Som tidigare nämn, att arbeta med marknadsföring och content är inte alls så glamoröst, kreativt och festligt som folk försöker få det att verka.) Ikväll ska vi nog äta tacos med några vänner som köpt nytt hus.

Onsdag: Jobbar troligen hemifrån med samma sak som idag, lite beroende på hur kroppen bestämmer sig för att göra.

Torsdag: Ska filma innehåll till bokförlaget vilket blir ett skönt break från det jag gjort tidigare i veckan. Dessutom är det katalogmöte - spännande!

Fredag: Bokförlagsdag med allt vad det innebär. Under kvällen måste jag ta mig iväg och fixa naglarna eftersom de lyckats bli flera mil långa igen. Jag vet inte ens hur det sker längre.

Lördag: Bokskrivardag! Ska sammanställa förra veckans möte och anteckningar och sedan ska jag försöka skriva ihop det inledande kapitlet. Jag vill också hinna fotografera lite, både privat och till jobbet, innan vi åker iväg till min bästa vän för namngivelsefest.

Söndag: Ska ta tag i de sista kompletteringarna på C-uppsatsen och sedan ska jag krypa ner i sängen med en stor kopp te och skriva bok. Den ska gå till tryck i maj så planen är att vara färdig innan jul!

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Du är grym! Det var bara det. Krya på dig 💛
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Men fina, tack! <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229