Jag har en teori, där jag tror att alla är bisexuella. Man kan ju inte säga att man inte är det om man inte testat samma könet eller hur? Så efter att man testat tycker jag att man kan säga vad man tycker!
Om ni vill veta så är jag iallafall bisexuell. Eller jag drar mig till tjejer och killar på utseendet men jag drar mig mer åt tjejerna när det gäller personligheten och jag vill hellre spendera tid med tjejer. Men jag är mer intresserad sexuellt i killar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Tips på en bra serie jag nyligen börjat kolla på är Lucifer.


Likes

Comments

Likes

Comments

Vad tänker ni på när jag skriver stress? Jag tänker på skolan, träning, betyg, min kropp. Hur jag hela tiden vill leva upp till de idealen som finns, jag vill ha perfekta betyg, jag vill ha en smal men ändå kurvig kropp, jag vill ha finn fritt ansikte, jag vill ha en stor vänskaps krets. Allt tänkande på att nå upp dit gör mig stressad, jävligt stressad. Vet inte hur många nätter jag gråtit mig till sömns, hur många gånger jag har känt den där klumpen i magen eller känslan av att kvävas. Hur ska man klara sig ur stressen, leva ett bekymmerslöst liv, för det vill jag göra. Jag vill njuta av livet, jag vill uppskatta det.

Likes

Comments