Tjena mina vänner. Jag har fått många frågor när det kommer ett nytt inlägg. jag har tyvärr inte hunnit med att blogga nu den senaste tiden, på grund av att jag börjat i ny skola. Vill också meddela att jag är super nöjd med mina skola och klassen linjen. Men nu ska ni får se lite bilder från dagens pass. ha det gutt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå igen. För cirka 8 månader sedan hade jag en tuff period i mitt liv. Det ända jag gjorde då var att äta sova gå till skolan. jag tappade kontakten med många kompisar för att orken att umgås inte fanns där. Jag kände en lång period att det var något som inte stämde. Jag kunde inte sätta ord på var det var. Det gjorde mig stressad ,orolig och ångestfylld. Jag tappade fokus i skolan jag orkade verkligen inte plugga. Jag fick sömnproblem och drömde extremt obehagliga drömmar. Tiden gick och en dag bröt jag plötsligt ihop. När jag sedan fick hjälp började jag styrketräna och styrketräningen blev min medicin. Det var tufft att gå till gymmet men när jag väl var där körde jag all-in. Alla negativa känslor som tillexempel stress oro ångest försvann. Träningen har gjort mig starkare både fysiskt och psykiskt men också mer vältränad. Det är ju hur vi mår på in sidan som räknas. Jag rekommenderar alla som har en dålig dag gör det du verkligen tycker om.

Likes

Comments

Hallå igen. I onsdags gjorde jag mini triathlon . De var extremt roligt och jag rekommenderar er alla testa på det. Den fantastiska publiken gjorde så jag kom ända in i mål på 1:23. Jag är ganska nöjd med tiden och prestationen för att vara min första gång. Blev tyvärr förkyld dagen innan när vi skulle hem från Mallorca . Tråkigt nog slog jag inte pappa men det får bli målet till nästa år. Vill tacka all publik för stöd och allt peppande. Det är bara att träna tio gånger hårdare till nästa år. Det svåraste var att veta hur mycket du kan ta ut dig i varje gren och ändå orka hela vägen in i mål. Mina tips: träna övergången från cykel till löpning många gånger. Börja träna i tid. Skaffa en träningskompis. Då blir allt så mycket roligare.

Likes

Comments

Hej! imorgon är det dags för Mini Tri . Både mamma och pappa kommer att delta och vem vill förlora mot sina föräldrar? "Inte jag i alla fall". Jag har bestämt mig för att jag ska vinna. Det finns inga andra tankar i mitt huvud. Jag har tagit tag i kosten väldigt strikt. Jag har skippat godis, läsk och chips. Tränat extremt hårt 4-5 pas i veckan och gjort mina egna kostupplägg och träningspass och det har gett resultat . Det har även gjort min träning mer varierad. Imorgon kör vi så det ryker!!!


Likes

Comments

Då va denna underbara veckan slut med massor av träning och sol.☀️ Vi har haft underbara dagar här på Mallorca. Tack vare min älskade mormor och hennes sambo som bjöd med oss hit för att fira hennes 70 års dag. Jag passade på å köra lite styrka innan vi dra hem till kalla ✈️🇸🇪imorgon och ladda inför mini triathlon i Kalmar på onsdag👍.Kom gärna och kolla behöver allt stöd jag kan få för att klå farsan Vi ses där😉!

Likes

Comments

Hej jag heter Svante Sturesson och mina intressen är träning, kost och mode. Med min blogg hoppas jag kunna inspirera dig som redan gillar träning men även kunna ändra dig som hatar det. Jag får ofta frågor om hur jag tränar och hur jag nått mina resultat. Här kan du följa mig och se övningar, få mattips mm.
Har du frågor så kan du slänga iväg ett mail till min e-post :svante.sturesson@gmail.com

Likes

Comments