Idag är det den 12/8-16.
Vi började dagen med att vakna upp som vanligt och hoppade på bussen med Loka å Emma, vi for in till stan och miljötränade hundarna.. Dom tyckte de var jätte spännande och dom hade mycket att lukta på.:)
Så vi kom till stan kring 11 och så har vi gått runt, vi har precis ätit lunch på Max och ska fota lite syskon foton. Sen ska vi börja fara hem:)

Här är bilderna:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är Svante äntligen ny klippt i ansiktet! Vi for till Luleå och hälsade på mormor och morfar, mormor har en kompis som är hundfrisör så vi gick dit en snabbis för hon skulle lära mig att klippa Svante vid ansiktet.:) Så hon visade mig vad för sax jag skulle använda och hur jag skulle klippa. Svante var jätte duktig när hon klippte han, han pep lite grann i början men sen så gick det jätte bra. Nu är han fin och man ser hela hans ögon igen;)

Likes

Comments

Idag är de den 30/6-16 och jag och Svante är och hälsar på Loka (hans syster). Jag har tänkt skaffa den här bloggen lite tidigare men har inte haft tid så de fick bli nu efter så här 13 dagar. Han är nu 12 veckor och ja ni kommer få följa hans liv, när vi kör agility och massa mer.:) Igår så tog Svante och Loka sona 12-veckors sprutor och de gick jätte bra, han fick lite godis så han brydde sig inte om sprutan:) hoppas ni kommer gilla den här bloggen:)

Likes

Comments