Hej, jag heter Citty Costas och är ny här på Nouw. Varför jag startat en blogg här är för att jag ska ha någonstans att skriva av mig samt föra lite utav en "dagbok" - för att jag behöver det i mitt liv, helt enkelt. Och jag har ingen passande fysisk dagbok just nu, tyvärr, så jag får helt enkelt skriva av mig på webben. Och ja juste, jag har valt att kalla mig för SVANPRINSESSAN eftersom jag heter det på Twitter sen ungefär ett år tillbaka.

Så här ser det ut hos mig just nu, med datorn etcetera:

Jag sitter på en pall, på golvet, framför dörröppningen till balkongen, och min favoritkille (i stil med annat än "bara en vän" då, så klart) ligger bredvid mig här på soffan och sover. ☺ By the way - jag har en BlackBerry Thinkpad. Den har vridbar skärm, så den fungerar även som surfplatta (eftersom den har touchscreen också) och stort internminne med mera.. Vad jag skulle komma fram till är att jag rekommenderar denna dator STARKT till alla som funderar på att köpa ny dator.

Förresten! Till er som får inspiration av coola/vackra/amazing/hashtag-bilder - spana in min tumblr!http://teenageslime.tumblr.com/!! 💕 Det var allt jag hade att skriva för nu.. /C. 

Likes

Comments