Svaneke havn

Til sidst tog vi hen til Johan Bülow lakrids og fremlagde for sidste gang. Da Johan startede med at lave lakrids kunne han ikke finde en opskrift der virkede og begyndte derfor at lave bolsjer. Hans kærlighed til lakrids var for stor og begyndte at lave lakrids igen og der fra gik det fremad.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Svaneke havn

Vi gik hen til Svaneke bolsjer og fremlagde udenfor. Svaneke bolsjer er placeret i en 200 år gammel bygning og er ejet af skibskokken Thomas Ibsen.
Vi gik ind i butikken hvor man kunne se hvordan de laver bolsjerne.

Likes

Comments

Svaneke havn

I Svaneke besøgte vi også Svaneke røgeri hvor vi havde valgt at Marianne og Torkil skulle dyste mod hindanden om hvem der kunne spise en makrel hurtigst. Marianne vandt spisekonkurrencen. Da vi vi skulle fremlægge var vi nød til at tale højt fordi der var en mand der var ved at slå græs lige ved siden af os. Vi rykkede tæt sammen så man kunne høre hvad der blev sagt.

Likes

Comments

Svaneke havn

Svaneke er en hyggelig lille by med en fin havn. Der er ca. 40 gæstepladser men de lokale både har førsteret til pladserne. Svaneke havn er placeret på Bornholms østkyst og har siden 1200 tallet eksisteret som fiskerleje på Bornholms østkyst.

I dag tog vi bussen til Svaneke og blev sat af i havnen. Vi fremlagde om Svaneke havn og gik videre til røgeriet.

Likes

Comments