Header

Tre dagar har gått från det att vi lämnade Ao Nang och fortsatte vår färd till Koh Lanta.
Bilfärden hit var bland de värsta jag varit med om, 13 främlingar blev ihoptryckta i en liten minvan utan AC eller tillåtelse att öppna rutan för bara en gnutta luft.
Jag trodde verkligen att jag skulle få andnöd när en annan av passagerarna trotsade vår chaufför och öppnade ett fönster.

Jag var väldigt tankspridd när vi lämnade av passagerare efter passagerare på ön, jag var orolig över vad det var för boende vi skulle bo på och vad som skulle kunna hända nu när vi bara var två.. men jag lugnades snabbt av den gulliga auran som omgav vårt boende.

Dagarna har gått snabbt här på koh lanta, det är en helt annan stämning på denna ö jämfört med Ao Nang. Redan första dagen konstaterade jag och Agnes, där vi satt på Long beach, lyssnade till ljudet av vågorna och kollade på solen som sakta försvann brorson horisonten, att detta är verkligen är ett stället man åker till för att koppla av.

Andra dagen hyrde vi moppe för att utforska ön, vår nya local friend tipsade oss om hans favorit strand här på ön. Med sämsta lokalsinnet lyckades vi ta någon felsväng eller två innan vi äntligen hittade fram, och jag kan säga att det är ett achievement att köra fel då det i princip bara finns två vägar på hela ön..
Men vi hittade vårt smultronställe, guppandes på de meterhöga vågorna beundrade vi den vackra miljö som omgav oss, omringade av höga klippor och klarblått vatten, paradiset på jorden.
Kvällen avrundades med eldshow på stranden och kvällsprat med Time innan sängen kallade.

Koh Lanta har verkligen gjort ett avtryck på mig, det är ett ställe jag absolut kommer att besöka igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments