Header

Första dagen på Gotland har spenderats i Lummelundagrottan där jag och Linnea gick på grottäventyr. Vi fick ta på oss världens charmigaste kläder, galonbyxor, overall och hjälm.
Under själva turen fick vi klättra, åka båt, krypa, måla krigsmålningar haha och jag tog mig ett dopp i grottan.
Till en början tycker jag att det var lite läskigt då jag är så otroligt mörkrädd men efter att vi fått vandra runt i totalmörker var det inte så obehagligt längre.
Jag och Linnea fick möjligheter till en privatvisning vilket var så skönt då vi verkligen fick upptäcka grottan själva!
När vi sedan skulle plumsa runt lite i vattnet och klättra så tappade jag greppet och ramlade i vattnet. Så upp ut grottan kom en dygnsur Rut med världens största leende på läpparna. Jag älskar verkligen att uppleva nya saker och grottäventyr kan jag nu checka av på min lista.
I väntan på bussen tog vi oss en promenad i naturreservatet som ligger just intill grottan där vi hittade ett fint utkikställe.

Efter några timmars vilande tog vi nya tag och vandrade iväg mot skogen som finns intill vårt boende. Där hittade vi en stig som ledde oss till en klippa vid vattnet. Vi nöjde oss inte där utan fortsatte vår färd och kom fram till en strand där det var helt folktomt. Inte så konstigt att det inte var några människor där eftersom att det var så svårt att ta sig dit med det var så otroligt fint!

Just idag känner jag mig så otroligt lycklig. Jag är på en sån otroligt fin plats med mina bästa vänner, vad mer kan man önska sig?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments