Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Asså såg något skitkonstigt precis. Satt vid matbordet och satt så jag kunde se ut och mamma har hängt upp en sånhär boll åt fåglarna så dom kan äta. Men iallafall så var det en liten fågel som var på bollen men åt inte. Den bara satt där och det såg ut som att den tänkte över livet. Skitcreepy! Men asså den bara satt där och stirrade, typ hade blick. Jag blev så förvånad så gick fram försiktigt till fönstret och knackade lite lätt och den reagerade inte. Jag tyckte den var så konstig men sen såg den mig och flög iväg, och kom igen men åt den här gången. Haha skitknäppt. 

Likes

Comments

Asså gud min rubrik till det här inlägget... "natten" som i något jävla kapitel i en bok eller novell hahah. Men vafan ska man ha för rubrik hela tiden???

Nu har jag ialafall tittat klart på "Ex on the beach Sverige" och tycker inte om den. Asså den som är den första ex on the beach är ju klart bäst! Här är det bara lame och sen att Emelie är med... gillar verkligen inte henne. Hon är bara jättejobbig, min åsikt.

Fixat mina naglar btw, nytt fräscht nagellack. Funderar på att fixa mitt ansikte imorn med ansiktsmask, bara ta hand om kroppen mer och bättre. Har inte alls gjort det på senaste tiden. Brukade alltid tvätta ansiktet morgon/kväll men har inte gjort det nu, och sen när jag kommer hem sent så orkar jag inte ta bort sminket. Och då får jag självklart mer finnar och får skylla mig själv. Men får börja med det nu.
Tittade på en gammal bild på mig på min instagram som jag la upp för 1 års sen ungefär och hade inga finnar eller ärr. Nu har jag så många ärr.

Många säger till mig att jag borde spräcka finnen om den syns tydligt eller är stor men egentligen det hjälper inte. Visst den blir inte lika synlig eller lika stor men då blir det bara ett stort ärr och dom går inte bort. Jag brukar bara få låta den vara så går den bort av sig själv sen. För när man spräcker en finne så finns det ju något i den och då sprids det vid det området och bildas nya, om man spräcker dom då.
Jag har ju inte kunnat hela tiden låta bli dom så ibland spräcker jag dom...
Trevligt att snacka om det här hahah.

Men ska gå upp och ta något att äta så vi får höras imorn på dagen.
Godnatt

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag tagit det lungt, var väldigt lat men gick ut i 1 h och 20 min. Det var väldigt skönt och friskande. Skönt liksom att gå ut en sväng som jag inte har gjort på jättelänge. Ska gå imorn också och hela den här veckan.

Nu sitter jag med min syrra och tittar på tv, alltså datorn inkopplad till tv så tittar på Parneviks och Berg och Meltzer. Har gjort smoothie, väldigt gott.

Ska uppdatera lite bilder från idag och titta vidare.
Puss

Likes

Comments

Hej!

Idag är jag mycket piggare och gladare. Tänkte fett mycket på livet idag och att man måste fan ta varje chans man får om man tror att man aldrig kommer få göra om det. Har drogat berg och meltzer resan och dom gör så mycket udda saker och otroliga saker. Det jag menar att man ska ta varje chans man får är liksom att man bara lever en gång så fan kör YOLO. 

ASSÅ OMG 68-69 dagar till summerbuuuuuuuuurst i Stockholm!!!! Jag är så jävla taggad, eller har vait det sen jag köpte biljetterna men nu när det börjar bli sommar, varmare och omg. Ska gå med jojjo asså fyfan kommer bli det bästa på hela året. Fuck it om det regnar vi kommer ändå ha roligt men sjävklart det blir liksom en bonus om det blir fint. Det var jättefint väder förra året så vi får hålla tummarna nu. Det kommer komma så många bra DJ:s. Alla kommer vara helt galna där inne jag lovar haha. Vi kommer iallafall vara det. Har redan bestämt min outfit. Men det får ni se sen.

Håller på att göra mat så ska fortsätta så ses vi senare. 

​PussLikes

Comments

Hej!

Idag är det påskafton eller vad det heter, påsk är det iallafall. Nu ligger jag i mina pärons säng och tittar på serie. Kom hem 15:20 idag från några kompisar.

Jag är jävligt trött och vill bara sova hela dagen.
Puss

Likes

Comments

Hej!

Fan vilken slapp dag det har varit idag för mig... gick aldrig men ska gå ut ikväll och då går man ju ändå. Hörs senare
Puss

Likes

Comments


Tjena tjena!

Håller på att titta på Berg och Meltzer, asså gud älskar dom så jävla mycket. Så jävla sköna och roliga. Man kan verkligen aldrig sitta med pokerface, garvar ju varje sekund. Dom är som tonåringar fast gammla. Såg när dom var i USA lika roligt. Vill också göra en såndär resa med bästis liksom när jag blir gammal.

Likes

Comments

Hej!

Igår orkade jag inte blogga... hade tänkt att göra det precis innan jag skulle dra ut men hade inga bra bilder så skulle ta det idag istället.

Men hur jag inledde mitt påsklov var lite tråkigt men ändå lite roligt. Drog med mickis till något krök, skulle vara en fest fick jag höra men sen när vi kom dit så fick vi höra att jättemånga hade dragit så aaa.

Idag är det fredag och vill göra något roligt men ändå bara slappa. Hade dock tänkt att gå ut på en promenad för det är rätt så fint väder idag. Undrar vad jag ska äta idag till middag? Något gott iallafall.

Men ska göra lite lunch nu så hörs senare
Puss

Likes

Comments

Tja igen!

Kom ju på fan asså idag är det ju 1:a april och alla har väll skämtat idag. Inga skämt från mamma och pappa och det är lite konstigt för dom brukar alltid dra skämt. Får väll vänta tills nästa år istället.
Själv har jag dragit några men dom är rätt så tråkiga haha.

Ni vill veta om jag har skrivit klart den dära saken och är SNART klaaaaar. Whoop! Fan vad jag snackar om den dära jävla uppsatsen men nu är det slut med det.

Ska bjuda på en vår bild! Och hoppas att "våren" kommer tillbaka nu, vill inte ha regn/snö-.-
Godnatt

Likes

Comments