Vecka 18 😊

Gomorgon goingar 😘

Idag går jag in i vecka 18, snart bara halva tiden kvar ☺️😍 Magen syns knappt fortfarande, man känner bara att den blir hårdare och hårdare när man ligger ner 😊 lite mer än 2 veckor kvar till nästa ultraljud ❤️ Spännande med tanke på att då kan man få reda på könet, vilket vi gärna vill veta ☺️. Därefter är det bara att börja shoppa ☺️.

Min goa Nicole är så glad att bli stora syster och vill hjälpa mig med det mesta ❤️☺️ min going ❤️ va skojigt att ha någon att shoppa med framöver 😍


Nu har jag äntligen ledigt fredag, lördag och söndag 👍 skönt efter att ha jobbat 6 dar i sträck, där inräknat två delade turer 😬. Humöret har gått upp och ner, och super trist att det är så jävla kallt ute! Vill ha sommar! Eller iallafall vår ☺️.

Har lagt in min semester nu, kommer ta 28e maj till 9e Juni och 10e Juni ansöka om havandeskapspenning ☺️ Så från och med 28e Maj kommer jag vara ledig och i Augusti kommer bebis ❤️.
Mindre är 3 månader kvar, himlar var fort det går 😊

Idag och helgen tänker jag ta som den kommer, tänker inte lägga upp massa planer som stressar mig, utan det som blir gjort blir gjort 😊
Vill iallafall shoppa lite och sätta upp frisör tid 😊

Ha en fin dag alla ! ☺️

  • Nära Motala

Gillar