Yes platinum är underbart medel.

I samarbete med Buzzador vill jag lyfta fram Yes platinum allt i ett.

Vi har testat diska några maskiner med detta diskmedel då vi ändå är 4 st snart 5 i familjen så blir det iaf en maskin disk om dagen och då vill man ju såklart att den ska bli skinande ren, framför allt om man är som mig och är perfektionist när det kommer till disk då minsta lilla prick eller rand kan störa ihjäl mig. Så vi har testat medlet med både att skölja av disken och hoppa över att skölja disken och jag kan ärligt säga att det fungerar utmärkt på båda sätten. Hur toppen är inte det?

#yesdiskmedelbuzz #yesdiskmedel #buzzador.


Som ni ser var disken jätte smutsig när vi stämde in den. Valde att testa utan att skölja av denna gången. Och ser ni resultatet på sista bilden? Helt underbart både disk och maskinen blev skinande rent och under dessa skakningar har inget salt eller spolglans används och vi bor i en kommun med ett av det hårdast vattnet med massor av kalk i Sverige och detta medel klarar att övervinna det hela. Ååh jag blir så lycklig när disken blir riktigt ren.

Jag rekommenderar i samarbete med buzzador YES PLATINUM ALLT I ETT.

Kan med ärlighetens namn säga att medlet funderar och jag är så extremt nöjd att jag personligen kommer fortsätta köra på detta maskindiskmedel.
Varje ny dag är en ny chans att förbättras
  • Reklam
  • 64 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229