Tråkig, trist och trött!!
Idag slutade jag sent från skolan. Det var fredag och jag mina kompisar hade bestämt oss för en filmkväll hemma hos mig men det blev aldrig eftersom jag då inte vill ha för många personer i huset. Så efter skolan så gjorde jag inget speciellt eller jo! Jag kollade klart säsong 5 på Gossip Girl, älskar serien så sjukt mycket! Blair och Chuck är så söta och they are my favorite couple men iallafall jag kollade vidare på säsong 6 som är då sista säsongen.
Därefter så ringde Linnea och berättade att hon ska flytta till en ny lägenhet och jag var glad för hennes skull. Vi snackade i 3-4h om Linneas nya lägenhet, om hur skulle ha det i sitt rum och så snackade vi om balen och även då killar, om vem vi skulle på balen med och sådan. Medans vi snackade så målade jag mina naglar, det gick inte så bra för i vanliga fall bruka jag aldrig måla mina naglar så det tog mig kanske 30min att måla dem. Jag hade totalt slösat bort tiden! Naglarna blev inte som jag hade tänkt så jag tog bort och målade om och om igen men det slutade med att jag rengjorde bort allt.
Senare tog jag ett varmt bad en kort stund, det var skönt då när man får slappna av och ta det lugnt.
När jag kom ut ur badet så tänkte jag shoppa online, nya skor, men jag blev trött och orkade inte leta efter skor och dessutom så har jag match klockan 10:30, sista sanktan matchen i år, vilket betyde att jag måste vakna ganska tidigt för att hinna äta och göra mig klar inför matchen.
Men det var inte så mycket att säga i denna blogg. Ni få ha en superbra helg<3
XOXO Gossip girl haha nämen puss och kram<3

Likes

Comments

Hej!
Nu hade då jag också tänkt att börja blogga. Detta är alltså mitt absolut första inlägg.
Min blogg kommer handla om mitt vardagsliv som inkluderar vänner, skola, träning, problem osv. Alltså allt som händer i mitt liv, roliga berättelser, lite om hur jag är klädd och ja lite allt möjligt.

Detta inlägg blir dock lite halvbra eftersom det inte finns speciellt mycket mer att skriva om men senare i månaden kommer ett inlägg om hur den är och då är bloggen igång på riktigt.

Bjuder på tb-bilder från sommaren 2k15

Likes

Comments