VIIKKO 50

Tämä oli mun viimeinen työviikko, jonka jälkeen alkoi yhdistetty syys- ja Joululoma. En pitänyt syksyllä syyslomaa vaan jätin sen tänne jouluun.

Glögiä, glögiä, glögiä ❤

Menin pitkästä aikaa maanantaisella  tunnilla Obbiksella. Hoitaessa Obbista, herra  oli jonkin verran pahalla tuulella. Tai muuten vain vain pelleili. Mun on ollut aina ihan sika vaikea saada sille siitä et päähän, kun Obbis nostaa pään aina kattoon. Mutta tällä kertaa se onnistui!

Tunnilla Obbis oli aika tahmea ja laiska. Meillä oli laukkapainotteilen tunti ja se oli aika kivaa, kun pääsi treenaamaan laukkatyöskentelyä.

Ensin alkukäyntien jälkeen laukattiin molempiin suuntiin muutama kierros koko uraa pitkin. Sen jälkeen tultiin vastalaukkaharjoituksia, molempiin suuntiin tuli parit hyvät pätkät. Lopuksi vielä laukattiin täysikaarron muotoa.

Tietysti aina laukkatehtävien välissä oli huili ja käppäiltiin pitkin ohjin.

Vaikka Obbista sai jonkin verran kannustaa hyvään laukkaan, niin tunti oli silti tosi kiva.

Hämärää, pimeää... onneksi viikon päästä päivä alkaa taas pitenee.

Nappisilmä, lumipallo.
Lilja.

Luna on ollut aika tohelo. Joko hän liikkuu niin nopeasti, ettei kerkeä katsomaan mitä on edessä tai sitten jotain muuta... Pieni on alkanut törmäilemään.  Pitää seurailla.

Glögiä ja pipareita. Nam.

Tyylikäs kuva Vikkanista!❤🤣😍
Lauantaina menin tallille, vaikka emme ratsastaneet, sillä kenttä oli sen verran huonossa kunnossa, että olisi voinut mennä vain käytiä.

Hoidettiin hepat, harjattiin ne perusteellisesti tarkistamme hokit, saimme irrottaa ja laittaa hokit puuttuviin kohtiin. Mä hoidin Viiviä. Viivillä oli jokaisessa kengässä huonot, kuluneet ja irronneita hokit. Moni saa uudet hoki, kun kengät vaihdetaan.

Vaikka ratsastamaan ei päässyt, niin oli mukavaa puuhailla heppojen kanssa muuten.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 2a01:4f9:4a:2770::2