VIIKKO 49

vielä alkuviikosta oli kaunista, talvista ja lunta maassa. Kävin Hämeenlinnassa moikkaamassa vanhoja koulukavereita. söin elämäni ensimmäistä kertaa sushia. Se olikin hyvää.

Kotini sai jouluisempaa ilmettä! Tähtivalot löysivät paikkansa verhotangosta ikkunan eestä. Joululahjani käpykoriste pääsi myös seinälle roikkumaan.

Vaikka lunta enää ei ollut torstaina, niin itsenäisyyspäivän aattona sain kivan sinisen kuvan napattua kävellessäni kotiin. Tähän hetkeen sisältyy myös tarina. Jonka seuraavaksi pääset lukemaan.

Menin bussiin. Koska mulla ei ollut kaveria mukana, niin  pyysin, että kuski pysäyttää mut ennen liikenneympyrää olevalla pysäkillä, sill itse en näe sitä pysäkkiä. Sit se ei edes ottanu multa maksua.
Vaikka kuinka yritin, nii  kuski ei ottanut maksua. Ja muisti pysäyttää bussin oikeassa kohdassa. Hän vielä varmisti, että kummalla pysäkillä haluan jäädä pois.

Kaksi pötkylää, jotka ottavat aina yhtä rennosti.

7. Joulukuuta 💙
Mä kerron teille salaisuuden. Ootko valmis?

Mä lähdin Prismaan ostamaan kahvia, koska ne oli tarjouksessa. Matkalla mukaan tarttui ihka ensimmäinen aito ruusukimppu.🌹
Mulla vain ei ole kukkamaljakkoa niin nämä päätyivät vihreään cocislasiin. 😅

Eilinen Itsenäisyyspäivä meni hyvin. Pikkujouluja viettäen ystävien kanssa. 😊

Lauantaina olin viikon ensimmäisellä ratsastustunnilla. Maanantaina olin Hämeenlinnassa jonka vuoksu tunti jäi väliin.
Välke oli ratsunani. Herra oli aika energinen ja raippa oli turha, kun se häiritsi Välkettä. Hetkittäin meillä meni ihan hyvin. Pieniä pätkiä Välkky asettui ja taipui hyvin. Laukkakin nousi, kun päästiin laukkaamaan koko uraa pitkin.

Perjantaina hepat oli ollut Tampereella itsenäisyyspäivän paraatissa. Ja palkintokìn sieltä tuli! 💙

Tykkää-merkinnät

Kommentit