VIIKKO 48

Maannatain ratsastustunnille my√∂skin sain Vikkanin. ūüźī

Vikkan oli aika energisell√§ tuulella. Alkuk√§yntien j√§lkeen tultiin ravissa pohkeenv√§ist√∂j√§, jotka ei meinannut juuri ollenkaan kunnolla sujua, kun Vikkan puski kaahaten kohti aitaa. Ja siksi jouduin paljon pid√§tt√§m√§√§n sit√§, enk√§ sinsi pystynyt oikein v√§ist√§tt√§m√§√§n hevosta. No muutamia p√§tki√§ tuli ihan kivasti. Kent√§ll√§ otettiin laukkaa koko uralla. Vikkan nautti siit√§ ja p√§√§steli menem√§√§n. V√§lill√§ v√§h√§n liukasteli. K√§ytiin my√∂s pellolla laukkaamassa. Ja Vikkan laukkasi siell√§ ihan onnessaan. ‚̧ūüėÖ Pakko my√∂nt√§√§, ett√§ tuli itsellenikin iloinen mieli ja virne oli korvasta korvaan. Loppuraveissa Vikkan meni v√§h√§n eteen alas.

Tunnin j√§lkeen Vikkanilla oli kova kiire saada melassia. Neiti oli t√§ll√§ kertaa aika malttamaton.ūüėւ̧

Jälleen tuli suosittua "lähiruokaa". Mäkkäri on ihan vieressä. Nyt on tullut ehkä vähän liikaaa käytyä Mäkkärissä, kun en ole jaksanut tehdä ruokaa. Pistetään se lumeen syksyn piikkiin...

Tiistaina odottelin siskoani Prismalla. Ohitseni meni joku nainen joka katsoi mua päin ja mä kiukkuisesti mulkaisin häntä. Hetken päästä hän palasi ja sanoi: "Hei, haluatko suklaata? Aattelin palata, kun näytät niin yksinäiseltä." Mielessäni ajattelin, että tirtäisitpä vain kuinka oikeassa olet. Epäröin kuitenkin hetken ja hän vakuutteli, ettei ole pahoilla asioilla liikenteessä, vaan menossa äidilleen. Päädyin sitten ottamaan suklaat vastaan.

Kun poatilakko päättyi lopulta, sain tilaamani kuoret heti seuraavana päivänä. Näitä olinkin odottanut kaksi viikkoa.

Lauantaina oli kaunis aamu, jos nämä lumet jäisivät nyt lopulta maahan!

Vähän joulupipareita.

Luna ja Lilja saivat herkkupussin ja toisen juomapullon. Jos nyt vesi riitt√§isi hieman paŇēemmin.

Mitä sun viikkoon kuuluu?

Tykkää-merkinnät

Kommentit