TAUKO OHI

Mulla oli eilen pitkästä aikaa Hentilässä ratsastustunti. Tallille lähtöä odotin koko päivän ja kahdelta lähdin pyöräilemään tallille. Tallilla sain iloisen vastaanoton, kun tutut tuntilaiset mua olivat miettineet ja ihmetelleet tahoillaan, että miksi mua ei oo näkynyt ja heti palasin. Ratsastuksenopettajakin kyseli kuulumisiani. Ihanaa tuommoinen huomioiminen ja muistaminen.

Tunnille sain Vernan. Harjasin ja varustin hepan tuntia varten valmiiksi. Sekä itseni myös tietysti. Kolmelta lähdimme kentälle.

Aluksi Verna tuntui tahmealta, mutta sain heräteltyä Vernaa hyvin alkukäyntien aikana. Tein paljon pitkin tuntia temponmuutoksia, peruutuksia ja pysähdyksiä, jotta Verna pysyisi hereillä. Kun aloimme puomitehtävää tulemaan, niin silloin Verna oli täysillä mukana. Silti aina omaa vuoroa odotellessa pyrin pitämään hevosen käynnissä pienellä ympyrällä, peruutus, eteen tehtävillä. Ensin ravi- ja laukkapuomit tultiin suoralla ja pikkuhiljaa mentiin kohti kahdeksikkoa. Hieman vaikea selittää sitä kuviota joten lisään tähän kuvan siitä. Puomitehtävä sujui hyvin. Ravi ja laukka nousivat joka kerralla hyvin.

Etenkin lopputunnista Verna oli tosi hyvin eteenpäin liikkuva ja tuntui hyvältä, rennolta ja kivalta ratsastaa.

Tunti sujui kivasti ja ihan hyvin, vaikka musta itsestäni tuntui silta, että mä huomasin sen, että mulla on ollut reilu 3kk ratsastustauko säännöllisestä ratsastuksesta. Kolme kuukautta on kuitenkin aika pitkä tauko, mutta opettaja sanoi, ettei tauko näkynyt mitenkään mun ratsastuksessa.

Ensiviikolla lauantaina menen oman ratsastustunti lisäksi maastoon. Ihan mahtavaa, siitä tulee varmasti mukava reissu. Nyt lomalla pitäisi myös Dalia käydä ratsastamassa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229