PALUU RATSAILLE

Käytiin tänään, perjantaina tallilla kuvailemassa mun siskoni Sarin kanssa. Vihdoin sain talvisia kuvia. Nyt taas on hetkeksi erilaisia kuvia Vikkanin kanssa 🤩 Näitä kuvia tulee näkymään nyt instan "suokkiystavia tilillä ja täällä blogissa.

Teki myös ihan hyvää istua kymmenen minuuttia Vikkanin selässä, kuvauksien aikana, kun selvästi tuosta viimeisestä tippumisesta oli joku mörkö takaraivoon jäänyt kummittelemaan.👻


Mulle on sanottu tässä viime viikkojen aikana, että "sulla on ollut huonoa tuuria nyt ratsastuksessa." No onhan se sitäkin, kun putoaa ja loukkaantuu kahdesti viiden kuukauden sisällä. Toki onneksi molemmista loukkaantumisista olen suht nopeasti toipunut.


Mutta kyllä mulla vain oli tuuria, onnea ja suojelusenkeli olkapäällä, kun tuossa ei nyt käynyt pahemmin ja selvisin aivotärähdyksellä. Hammaslääkärikin sanoi mulle "ihme, ettei hampaisiinkaan tullut mitään, kun leuka kolahti maahan ja hampaat suht kovaa napsahtanu yhteen."

Toki siitä aivotärähdyksestä näyttäisi jääneen tasapainoon joku häiriö ja myös väsähdän helposti esim töissä, siksi tarvitsen lepoa enemmän.


Pääsisiköhän huomenna, lauantaina ratsastamaan?🐴

Tänään lauantaina 1.2. olin ensimmäistä kertaa ratsastamassa sitten tippumisen jälkeen. Ratsunani mulla oli Vikkan. Mentiin maastoon. Hämmästyin kun huomasin aluksi jännittäväni ollessani Vikkanin selässä, luulin sen helpottaneen perjantain (edellispäivän) valokuvaustuokion jälkeen. Mutta se jännitya meni onneksi hetken päästä ohi ja pystyin rentoutumaan Vikkanin askelissa. Ehkä se mörkö kohta häviää kummittelemasta. Ainakin toivon niin. Halukkaat saivat laukata, mutta itse en halunnut, joten menin käyntiä ja ravia. Opekin sanoi mulle "Mä vähän toivoinkin ettet laukkaa tänään." Toiveissani olikin ottaa ratsastuatunti ihan rauhallisesti.

Se tippuminen oli kyllä sen verran raju, että en yhtään ihmettele, että siitä säikähdin. Tippumiseata voit lukea lisää Tästä, kyllä kypärälle - postauksesta.

Eikös olekin hieno tämä uusi kypärä?

Olen toipunut muuten hyvin, mutta tasapaino on hetkittäin etenkin väsyneenä heikko. Sekä väsyin helposti, esimerkiksi töissä. Täytyy seurailla ja toivoa, että menee pian ohi. Sillä tiedossa on uusi työpaikka ja työpäivät vain pitenisi.

Hampaatkin oli kunnossa. Hammaslääkäri ihmetteli ettei yhtään ollut hampaat katkennut tai murtunut. Onneksi ei ollut mitään tärähdystä kummempaa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit