ONNISTUMISIA + VIDEO

Mulla on ollut pitkään tunnit aika haastavia, on tuntunut, että on tullut vähemmän onnistumisia ja enemmän epäonnistumisia. Toki tämä urheiluun kuuluu. En tiedä mistä tämä on johtunut, ehkä putoamisesta ja siitä joutuneesta tauosta, ehkä jostain muusta. Toivon todella, että tämä epäonnistumisten tunne alkaisi pian kääntymään parempaan. Jos tämä olisi hyvä alku!

Maanantain eiliselle tunnille sain Vikkanin. Mentiin tunti ilman jalustimia. Koko tunnin ajan oli sama tehtävä: Käännyttiin L-päädyssä pituushalkaisijalle, puolessa välissä kanistereiden kohdalla alettiin pidentää askeleita.

Tultiin tätä samaa tehtävää ensin käynnissä ja myös ravissa. Ravissa myös lisättiin voltit kaniatereiden kohdalle. Aluksi teimme voltit vasemmalle ja lopuksi oikealle. Ensin tehtiin voltti ja sitten jatkettiin askeleiden pidennystä. Lopuksi myös laukattiin volttien jälkeen. Laukassa trhtiin myös ensin voltit vasemmalle ja lopuksi oikealle.

Vikkan ei alkuun meinannut kuunnella ja olisi vain tikittänyt omiaan. Mutta monien toistojen, pidätteiden ja istunnan avulla sain sen hetkittäin kuuntelemaan paljon, jolloin tehtävät onnistuivat. Mä jopa laukassa hämmästyin kun ensin ravissa Vikkan odotti ja meni hyvin, mutta myös rauhallisesti. Pieniä, suuria onnistumisia koko tunnin ajan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 173.231.62.75