MY DAY: MAANANTAI 21.10.19

Herätyskello soi 6.30. Nousen juomaan rautalääkkeen ja menen takaisin peiton alle pötköttelemään ja heräilemään.

Lopullisesti nousen kun kello soi uudestaan 7.15. Menen laittamaan kahvin valmistumaan.

8.00-8.30. Aamukahvin juonnin jälkeen syön pari leipää, kun ei ollut aineksia tuorepuuron valmistukseen. Leipien syönnin jälkeen annan pumpuille pellettiä ja siivoan niiden vessalaatikon. Vielä puen päivävaatteet.

8.45 matka kohti töitä alkaa.

9-15.00 on töitä. Olen töissä lähipäiväkodilla. Töiden jälkeen tulen kotiin, syön pari leipää, kirjoitan kauppalistan ja tilaan taksin viemään Tallille.

16-17.00 Käyn avustajani kanssa kaupassa ostamassa viikon ruoat. Kauppareissun jälkeen söin lisää jugurttia, vaihdoin tallivaatteet ja menin alas odottaa taksia, joka tulee täsmälleen viideltä. Tallille päästyäni kävin vaihtamassa tallistakin ja -kengät.

17.30. Kävin hakemassa Vikkanin ulkoata ja aloin valmiataa tammaa tunnille. Tunti alkoi kuudelta.

18.00-19.15 Tunti Vikkanin kanssa sujui mukvasti, vaikkakin aika vilkkaasti. Hetkittäin kuitenkin hyvinkin rahallisesti. Meidän tunti vähän venyi, mutta onneksi ehdin hoitaa Vikkanin rauhassa tunnin jälkeen pois.

20.00-21.00 tulen kotiin ja lähden käymään ärrällä, haen maanantaina tulleen paketin.  R-kioskin myyjän kanssa oli oikein hauska kohtaaminen.  Sen voit lukea instagramista: @ssuippa. Paketin haun jälkeen tulen takaisin kotiin, käyn suihkussa ja syön iltapalaa.

22.30. Melatoni alkoi sen verran vaikuttaa, että oli aika painaa pää tyynyyn ja sulkea silmät.

Tykkää-merkinnät

Kommentit