KUULUMISIA, ORPOVARSA, JUHANNUS

Mitä mulle kuuluu?

Tämä on ensimmäinen kesä, kun puolet siitä menee töissä. Mulla on vielä ensi viikko töitä, jonka jälkeen pääsen lomalle. Vihdoin. Kesä on kuitenkin ihan mukavasti mennyt tähän asti, vaikka kuulinkin, että mun näkö oikeasta silmästä oli hieman heikentynyt. Vielä kuitenkaan, onneksi en tarvitse uusia laseja. Mulle toki sopisi, ettei näköni heikkenisi yhtään.

Mun piti mennä tallimme järjestämälle esteleirille, mutta se peruuntui, kun ei ollut tarpeeksi osalliatujia. Menen sitten eräälle toiselle tallimme ratsastusleirille, joka kestää yhden viikonlopun.

Töitä, kesäiltoja kavereiden kanssa, talleilua ja ratsastustunteja, reissu Ähtäriin ja juhannuksen vietto mökillä perheen kesken. Ihan mukava alkukesäksi.

Vaikka tuntipostauksia ei ole pitkään aikaan, oman saamattomuuden vuoksi tullut, niin silti olen käynyt säännöllisesti tunneilla. Ratsastustunnir ovat sujuneet vähän vaihtelevasti. Tällä hetkellä pystyin käymään tunnilla maanantaina ja lauantaina, mutta nyt on muutamana lauantaina tunti peruuntunut joko oman syyn tai tallin puolesta. Instatilejäni olen kuitenkin pyrkinyt päivittämään.

Juuri tämän viikon maanantaina olin tallilla, tunnilla Obbiksella. Silloin näin uusimman varsan parin päivän ikäisenä. Ihmettelin vierasta hevosta varsan kanssa, mutta syy selvisi nopeasti: Pipsa ei ollut selvinnyt synnytyksestä ja pikkuinen oli saanut sijaisemon. Oli ihme, että edes pieni taistelija selvisi. Varsa on nyt noin viikon ikäinen.

Tiistai ja keskiviikko meni töissä. Torstaina lähdimme sitten juhannuksen viettoon mökille. Rentouduin, ulkoilin, söin, valvoin myöhään ja saunottiin, sekä tietysti puput olivat mökillä mukana ja pääsivät joka päivä ulkoilmaan valjaissa. Hetkeksi unohdin alkuviikon murheet ja ikävät uutiset.

Tässä loppuun vielä puhelimella otettuja muutamia kuvia mökkiviikonlopustamme.

Lauantaina Liljan ulkoilu valjaissa oli niin rankka omasta mielestään, että piti ensin nukkua pusikossa ja sen jälkeen vielä istuttiin ja rapauttelin pupua sylissäni vartin. On se kiva, että neiti viihtyy sylissäni nykyään enemmän.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229