JOULUVIIKKO VIIKKO 52

Maanantain ratsastuatunnin jälkeiset terveiset instassa: Tämän julkaisun myötä haluan toivottaa kaikille oikein mukavaa Joulua.❤ Tää tili pitää pienen Joulutauon ja palailen loppuviikosta. 😊

Maanantaina, aatonaattona olin ratsastustunnillani. Me saimme itse valita jokainen omat ratsumme ja päädyin sitten Vikkaniin. 😅❤
Menin ilman satulaa, kuten moni muukin. Meillä olikin aika hauska tunti kun harjoittelimme eskadroonajuttuja. Se oli kyllä haastavaa, mutta tosi hauskaa.👍😅 Hetkittäin kuulemma se sujui hyvin. Lopputunnista vielä laukkaisimme vuorotellen yksinämme keskiympyrällä.
Sen verran lämmin tunnilla tuli jo alkuravien jälkeen, että oli pakko riisua toppatakki pois. Fleeshellä pärjäsi oikein mainiosti.

Kun kotipihassani maksoin taksikyytiäni, niin kuski sitten kysyi, että haluanko kuitin, johon sitten annoin myöntävän vastauksen. Kuski siihen: niin näkee ainakin mihin rahat menee ja mä vastaan kuskille: paitsi, etten näe.
*kuskin naurua*
Mutta tottahan se on, huonosti mä sitä kuitin tekstiä näen.

Muuten tänä jouluviikko on ollut rauhoittumisen, rentoutumisen ja yhdessäolon aikaa. Tässä postauksessa onkin joulutunnelmaisia kuvia.

Uusi kahvituttavuus vanilijalatte. Yksi uusi lempparini aamuun.

Lauantaina oli todella kaunis auringonlasku ja taivas. Tätä näkyä oli ihanaa ihastella samalla kun katselin tuntulaisten ratsastusta pellolla.


Myös me olimme pellolla, sillä kenttä oli kova ja jäinen ja siinä olisi voinut mennä vain käyntiä. Pellolla päästiin menemään askellajit hyvib läpi sekä laukkaamaan ylämäkeen.

Liljan mietinnät

Ai että mitä mietin? Kysyykin vielä. Mietin sitä, että olisi kesä, pääsisi ulos ja olisi lämmintä. Ihan mälsää kun on kylmä ja siksi ulkonakaan en viihdy... T. Lilja

Mukavaa uutta viikkoa ja onnea vuoteen 2020!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 173.231.62.75