ÄHTÄRISSÄ

Tälläinen oli meidän yöpymispaikka Ähtärissä, siis aivan ihana ja kaunis paikka. Majapaikkaamme päästyämme, perjantai-iltana saimme illallista sekä saunottiin. Näimme pihassa lampaita, hevosia, kissan ja koiran. Sekä pääsimme aamulla, oman herkullisen aamupalamme jälkeen syöttämään poroille jäkälää. Se oli hieno kokemus, sillä harvoin pääsee edes porojen lähelle. Yhden poron nimi oli VilleGalle. Pikkuisen vasan nimesin Pieneksi.

Lauantaiaamusta aamupalle mennessämme satoi hieman vettä, mutta onneksi sade lakkasi, eikä enää loppupäivän aikana palannut.

Noin 10 aikaa aamusta lähdimme bussilla Ähtärin eläinpuistoon. Näimme bandat ja kiersimme 3 kilometrin lenkin. Myös bussikuskille oli oma lippu eläinpuistoon ja tiskillä myyjälle sanoimme, että antaa lipun hänelle. Myyjät olivat vain hihitelleet ja vilkuilleet bussikuskia ja miettineet meidän Jari Sillanpää-vitsejä. Bussikuski siis näyttää hieman Jari Sillanpäältä.
Kun eräältä pysähdykseltä jatkoimme matkaa, niin kuski sitten pisti Jari Sillanpään kappaleen soimaan ja pyysi meidän laulaa sen. 😅

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229