3. ADVENTTTI: NELJÄ LEMPIBLOGIA

Tervetuloa kolmannen adventtipostauksen pariin! Te saitte linkkailla blogejanne marraskuun puolella ja siihen postaukseen tuli mukava määrä uusia ja myös vanhoja tuttuja blogeja. Nyt kerron teille niistä blogeista kolme omaa suosikkiani. Kiitos kaikille bloginsa linkanneille!

1. Varjolapsen maailma

Maailma runotytön silmin-blogista en saanut otettua banneria, mutta tuosta linkistä pääsette kurkkaamaan blogia. Tämä oli mule vieraampi blogi, mutta olen sitä jonkin verran, silloin tällöin seurannut. Pieni lifestyle-blogi, joka ansaitsisi enemmän lukijoita. Blogissa on kaunis banneri, ihanan yksinkertainen ja herkkä. Sopii blogin aiheeseen hyvin.

2. Minuutti kerrallaan

"Olen 15-vuotias tyttö Etelä- Suomesta. Harrastan ratsastusta ja tykkään lauleskella itsekseni. Blogissani jaan elämäni ilot ja surut. Kirjoitan silloin kun se tuntuu hyvältä ja kun on jotain mistä kirjoittaa. Blogiin saattaa välillä ilmestyä myös kirjoittamiani novelleja."

Tässä blogissa mun kiinnostuksen herätti blogin erikoinen nimi. Blogissa on erilaisia postauksia, kuten se tulee esittelystä ilmi. teksti on sujuvaa, postaukset ovat muakvan pituisia, mutta kaipaisisin postauksiin kuvia, silä niitä ei kaikissa postauksissa ole yhtään ja joissain taas on monta kuvaa. Kuvien määrään kannaattaa löytää tasapainoa. Esin kaksi tai kolme kuvaa per postaus olisi hyvä määrä.


Olet saapunut lukemaan connemaratamma Pennin arkielämää. Blogia kirjoittaa kiitettävän laajan huumorintajun ja taiteellisen luonteen omaava nainen, Janita. Kuvapainoitteisia postauksia, ponimaista menoa ja ennen kaikkea ystävyyttä!

Tästä blogista en voi sanoa mitään muuta kuin, että kestosuosikkiblogi! Janitalla on tosi kiva, etenkin omalainen kirjoitustyyli!

Pallurablogi

"Pallurablogissa seikkailee nelivuotias suomenhevostamma omistajineen. Luvassa on valmistautumista laatuarvosteluihin, ratsuksi opiskelua, talliniksejä ja yleistä heppahöpinää! Tervetuloa mukaan!"

Tämä Pallurablogi oli mulle täysin uusi tuttavuus. Suomenhevosfanina oli tosi ihanaa löytää suomenhevosblogi. Blogissa on asiapitoisia tekstejä, Palluran kuulumisia ja lisää muita hevosaiheisia postauksia.

Tässä oli tältä erää linkatut postaukset. Kiitos kaikille bloginsa linkanneille. Toivottavasti löysitte uutta luettavaa, mä ainakin löysin.Viikon pästäonkin jo jouluaatto ja silloin tulee viimeinen joulukalenterin postaus, mutta sen jälkeen tulee vähintään yksi jouluaiheinne postaus!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minuuttikerrallaan
Minuuttikerrallaan,
Kiitos palautteestasi. 😊 Sun blogi kuuluu myös suosikkeihini <3nouw.com/minuuttikerrallaan
SuviAnnika
SuviAnnika,
Voi miten kiva kuulla, ihanaa! 😍❤️nouw.com/suviannika
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229