2. ADVENTTI: TE KYSYITTE, MÄ VASTASIN

Te saitte laittaa kysymyksiä ja linkata blogeja, jotta saan pari luukkua joulukalenteriin. Kysymyksiä tuli tosi kivasti. Ja nyt pidemmmittä kirjoituksitta mennään kysymysten ja vastausten pariin. Tajusin myös, että tää postaus paljastaa samalla hieman asioita, joita en ole blogissa aiemmin jakanut. Kysymyksistä valitsin viisi hevosiin/ratsastukseen liittyvää kysymystä ja viisi muun aiheista kysymystä.

Hevosaiheiset kysymykset

1. Mikä on sun pahin tippuminen?

Mun pahin tippuminen hevoselta on vuodelta 2012. Laukasa multa irtosi jalustin, enkä saanut enää pysäytettyä hevosta, sillä jalustin hakkasi hevosta kylkeen. Nuori hevonen ei siis ymmärtänyt sitä, että halusin saada laukan seis, tuli kurvi ja horjahdin oikealle, samalla myös satula keikkasi, ja sitten olinkin jo hevosen jaloissa. Se tippuminen johti sairaalaan, koko tarinan voit lukea täältä, sillä olen kirjoittanut oman postauksen tippumiselle.

2. Mistä hevosroduista pidät eniten?

Mun ehdoton lempihevosrotu on Suomenhevonen. Ne ovat monipuolisia, kauniita, rohkeita, varmoja ja onhan se meidän ikioma hevosrotu!¨

3. Millä hevosrodulla tykkäät ratsastaa eniten?

Suomenhevosilla, ihan siksi, kun ne ovat monipuolisia ja rotu on myös mun lemppari, kuten edellisestä kohdasta huomasit.

4. Monta vuotta olet harrastanut ratsastusta?

Ratsastuksen aloitin lokakuussa 2010. Eli olen harrastanut ratsastusta noin kahdeksan vuotta, mutta näihin vuosiin on mahtunut kaksi taukoa. Mutta nämä tauot eivät olleet täysin hevosettomia.

5. Kumpi on enenmmän sun laji, esteet vai koulu?

Tämä on paha, sillä tykkään niin paljon molemmista lajeista. Esteet ja koulu ovat yhtä kivoja, että ratsastan/treenaan mielelläni molempia lajeja.

Muun aiheiset kysymykset

6. Mikä on lapsuutesi haave, jonka vielä haluaisit toteuttaa?

Joskus kolmannella luokalla vastasiin "mikä haluat olla isona?" - kysymykseen, että haluaisin olla kotiäiti. Ja se haave mulla on vieläkin. Toinen haaveeni olisi päästä käymään Lapissa!

7. Mikä on paras elämänohjeesi? / Mottosi?

En nyt tiedä, että onko tämä paras elämänohjeeni, mutta sanon aina, että "Nauti elämästä, elä päivä kerrallaan, äläkä murehdi huomisesta". Kumpuaa varmaan siitä, että itse elän päivän kerrallaan. Samalla myös koen, että tämä on myös mottoni.

8. Mikä on lempiartistisi tai bändi?

Mikael Gabriel. Tähän liittyy myös pieni tarina. Koulussa oli joskus joku tehtävä missä oli juuri tuo kysymys. Ja jäin vain sitä mietimään ja kaverini vastasi, etä no MG tietenkin. Laitettiin se ja opettaja vain kyseli, että mikä ihmeen "mg".

9. Lempiasia joulussa?

Kun saa viettää aikaa läheisten kanssa, jouluruoka, lahjojen antaminen toiselle ja se joulun tunnelma.

10. Oletko enemmän ihminen joka oppii käytännössä vai lukemalla kirjasta?

Opin asioita tosi paljon paremmin käytännön kautta. Esim koulussakaan en tykännyt teoriasta, vaan työharjoitteluista. Työharjoitteluissa pääsi näkemäään ja kokemaan asioita, mitkä sitten oppi tosi nopeasti itsekin.

Kiitos kaikille kysymyksistä, niitä tuli tosi mukavasti! Kaikkiin kysymyksiin en millään pystynyt vastaamaan, sillä rajasin kysymysmäärään kymmeneen. Eli viiteen hevosaiheiseen ja viiteen muun aiheiseen kysymykseen. Oikein mukavaa toista adventtia kaikille blogini lukijoille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229