Svaret på "jag har inget att ta på mig"-gåtan

Jag har för ett tag sedan kommit på svaret till "jag har inget att ha på mig"-gåtan,
och det innehåller ett par mönstrade byxor med hög slits.

 
Alla har vi väl varit där, eller hur? En garderob fylld av kläder men inget att ta på sig. Länge har jag trott att lösningen ligger i att köpa klassiska plagg som är stilrena, enkla men snygga. De plagg som går att matcha med i princip allt annat. Jag har fyllt lådorna hemma med flätstickade tröjor, byxor och t-shirts i basfärger. Enfärgade plagg i vitt, svart, grått och marinblått. 
 
Men trots dessa tappra försök till att skapa en garderob fylld av kombinationsmöjligheter står jag där och känner den där irriterande känslan - jag har inget att ta på mig. Dessutom känner jag mig också så tråkig och oinspirerad! Jag menar: jeans och grå tröja, jeans och svart tröja, jeans och vit tröja... Hur roligt blir det? Då slog det mig: Kan de vara så att det hör ihop? En garderob fylld av basplagg och en irriterande känsla av att inte ha något alls?
 
Visst, de 25 klassikerna som funkar i alla garderober håller för alltid, men att hitta de där personliga klassikerna, de som funkar i just din garderob, plaggen som just du älskar, det är för mig svaret och lösningen på det där eviga problemet med en välfylld garderob men inget att ta på sig. Basplagg i all ära men det krävs några knasplagg för att inspireras och hitta spännande kombinationer.
 
Vad finns det mest av i din garderob? Basplagg eller knasplagg? 
 
Glöm inte att trycka på hjärtat om du gillar inlägget!
Pants: Totême (100% silk), Sweater: HOPE (100% cotton), Shoes: Christian Louboutin (100% leather)

Kom ihåg!
Moderna kvinnor väljer inte mellan hållbarhet och lyx, vi tar båda

Kärlek,
Amina

Följ med mig på Instagram!

Välj inte mellan hållbarhet och lyx, ta båda!

Kärlek,
Amina

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229