Sista dagen på köpstoppet

Japp, det här inlägget skulle kommit upp den 31/1 och det skulle varit den sista dagen på köpstoppet. Eller, det VAR den sista dagen på köpstoppet. Och jag KLARADE DET! Jag har under den här tiden inte varit jättesugen på att shoppa faktiskt - det har gått bättre än vad jag trodde! Kanske berodde det på att jag hann knipa två saker på rean innan januari började? Det var mina skinnbyxor och så den här t-shirten som jag har här på bilderna (hur härligt tryck!?)

Har du hängt med...?

...hur gick köpstoppet i januari för dig?

I och med att det gick så bra för mig har jag redan lyckats köpa två saker nu på dessa två dagar i februari och idag, den tredje dagen, är jag såååå sugen på ett tredje köp. Hehe... Då blir det bara nio kvar på resterande delen av året... Vi får se hur det går.

Välj inte mellan hållbarhet och lyx, ta båda!

Kärlek,
Amina

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,
Fina bilder 😊
nouw.com/viktorhognas
SustainableLuxury
SustainableLuxury,
tack snälla! kul att höra 🙏🏼
nouw.com/sustainableluxury
Jenn - forever abroad,
Kan varit första året jag inte köpt något på rean under/efter julhelgerna?! Fyndade i mammas garderob i mellandagarna och har sen varit på resande fot så har inte haft tid. Och det känns väldigt bra. 😉
jennifersandstrom.se
SustainableLuxury
SustainableLuxury,
haha tack 😂 men jag måste säga att jag är SÅ nöjd med mina reafynd. så det känns bra. nu får jag vänta lite och spara lite tills nåsta gång 👌🏼 vad härligt att du ”shoppade” i din mammas garderob. min mams har inte samma strl som mig men iofs kan man hitta saker där ändå 😍 men skönt ändå att ha sluppit januaris reahets 💪🏼 heja oss!
nouw.com/sustainableluxury
Jenn - forever abroad,
Skulle ju säga: bra jobbat till dig också!! Även om du direkt efter lyckats köpa ett par saker, hehe.
jennifersandstrom.se
christinesstories
christinesstories,
Bra jobbat! Jag är väldigt trött på överkonsumtion överlag och försöker att inte köpa sådant jag inte behöver. Dessutom har denna månadens budget gått till kurslitteratur... superkul. NOT. Fast bättre att lära sig något än att döva vinterdeppen med tillfällig materiell lycka, haha!
nouw.com/christinesstories
SustainableLuxury
SustainableLuxury,
tack! köndes bra ändå att slippa hetsen. och så gav det mig lite tid till att tänka vad jag egentligen ville satsa på. mina 12 köp för året håller mig i schack (tror jag 😂)... åh det är ju sååå tråkigt när det är så. jag köpte iofs nästintill aldrig kursböckerna. men så hade ju vi föreläsningar och klinik och seminarium om allt så det gick ju liksom lätt att skaffa info på annat håll 🧐 vet inte hur det är för dig!
nouw.com/sustainableluxury
Liselotte,
I januari började jag ett års köpstopp av kläder, förutom av underkläder och strumpor. Jag får däremot tillverka egna kläder. Jag har hittills klarat köpstoppet galant. Jag har inte heller köpt tyg eller garner.
bylijo.blogg.se
SustainableLuxury
SustainableLuxury,
oj så spännande med ett helt år!!! jag tänkte en kort stund mitt i januari att jag kanske skulle passa på att satsa på ett helt år. men det vore ett riktigt ”straff” för mig haha... så det får räcka med att jag är lite om mig och kring mig med mina begränsade (12) köp 💪🏼✨
nouw.com/sustainableluxury

Fler inlägg om hållbart mode: