Rosetten

Ett av de snabbaste tipsen för att gå från känslan av att bara ha kläder på sig till att ha en outfit är att knyta ett band runt halsen och göra en rosett. Passar såklart kanske bäst till en blus eller skjorta men jag har ibland gjort det runt en bar hals också för att addera det där lilla extra.

Men när du knyter den där rosetten gör det faktiskt mer än att addera en liten detalj, det knyter också ihop looken. Du kan ex. välja ett band i en färg som finns i din resterande outfit för att skapa känslan av balans. Fundera på hur det hade varit om jag inte hade haft rosetten i den här outfiten. Jag tycker i alla fall inte att det hade varit lika intressant. Vad tycker du? Förutom att vara detaljen som sammanfogar outfiten är rosetten också fortsatt stor inom modet i vår - så kul!

Det allra bästa? Du kan använda vilket band som helst! Jag har oftast ett svart sidenband men här har jag valt ett långt band från Gucci som alltså var "inslagsbandet". Man tager vad man haver - eller hur?

Extratips! Du kan också använda såna här typer av band för att knyta runt tofsen. Hur sött?

Välj inte mellan hållbarhet och lyx, ta båda!

Kärlek,
Amina

Gillar

Kommentarer

Elin
,

Och som av en händelse så fick jag ju ett Chanel snöre när jag handlade på deras skönhetsbutik på stan för nån vecka sen. Den är för kort för rosett kring halsen, men kanske skulle räcka till håret. Tur man sparar 😉

SustainableLuxury
SustainableLuxury,

Ja, jag sparar alltid alla fina snören haha! 😊 Perfekt!

nouw.com/sustainableluxury

Fler inlägg om hållbart mode: