Hållbart mode topp 3 (februari)

Hej! Idag är det sista februari och jag tänkte uppmärksamma de tre inläggen som varit mest populära under månaden. Himla bra sätt att påminna om hållbarhet! Dessutom bidrar det ju till lite hållbarhetstänk här i bloggen; att återanvända gamla inlägg!

Februari 2017

Jag startade bloggen första februari förra året och satte genast igång att provocera med att skriva om hur smart det var att lägga 11000 kr på en väska... Blev du provocerad eller håller du med mig? Jag håller fortfarande med mig själv (haha!). Jag fortsatte min bloggkarriär med att tipsa om ett superenkelt knep för att vara hållbar (yep, enkelt är min grej!) - oh my, vad smart jag var redan då! Det är ett tips som står sig och passar lika bra nu som det gjorde då. Som grädde på moset, pricken över i:et och allt vad det nu heter så var jag på Fashion Transformation Talks och summerade mina upplevelser och tankar därifrån i inlägget jag valde att kalla "framtiden börjar nu". För så är det ju - det är inget du kan gå och vänta på, så gör ditt bästa idag!

Februari 2018

Året började ju med att jag och Clara startade gruppen Sustainable Fashionistas på Facebook, och dessutom vår podd med samma namn (har du lyssnat än!?). I och med starten av gruppen/podden startade jag också min utmaning för året (den jag och Clara har valt att kalla Capsule). I stort är det en in, en ut och en begränsning på 12 köp under året. Utöver det började vi med en vit månad, d.v.s. ett köpstopp i januari (hur gick det?) Jag fortsatte med att skriva om vikten att vara sann i sin stil, och hur det korrelerar till hållbarhetstänket. Supergoa Karin är himla bra på just det. Sen fick jag äntligen dedikera ett helt inlägg till min älskade leopardblus i 100% silke från Ganni - en blus som fick ersätta den tidigare leoblusen jag haft i garderoben (en polyesterblus från H&M som faktiskt ändå fick leva kvar hemma hos Isa!)

Välj inte mellan hållbarhet och lyx, ta båda!

Kärlek,
Amina

Gillar

Kommentarer

Fler inlägg om hållbart mode: