#30 Veckans utmaning i hållbart mode: klä upp mysplaggen

Tredje veckan på året och det har blivit lite kallare ute. Skönt att bara få gosa in sig i en stor tröja, eller hur? Saknar det lite glamfaktor? Det kan du lätt ändra på - bara du bemästrar konsten att klä upp ett plagg!

Jag är ett stort fan av att ”låna” någon annans tjocktröja - de är ju alltid lite mysigare. Igår gjorde jag just det men lyckades ändå med lite glam, eller vad säger du?

Det här är ju ett enkelt sätt att skapa större användningsområde för dina plagg, och på så sätt är det ju väldigt hållbart! Tänk vilka möjligheter du har i din garderob - du behöver kanske inte köpa en ny outfit till festen i helgen? Jag tror faktiskt att du har allt du behöver hemma, men du kanske måste använda någon extra minut till att tänka och prova. Men det kan det ju vara värt va?Kontrastera med ett lyxigt material
T.ex. kan du para jeansen med en silkesblus för omedelbar uppgradering av din look (eller som jag gjort här, stor stickad tröja + skinnbyxor)

Smycka, smycka, smycka
Blinga till det med smycken av alla dess slag (gärna överdimensionerade för störst effekt!). Du använder kanske statementsmycket?

Klackar
Det är ingen hemlighet, det BLIR festligare med klack. Det går inte att komma ifrån!

Clutchen
En liten väska signalerar fest - du behöver inget mer än ditt kort och en läppglans!

Sminket
Du behöver inte göra mer än att måla dit en röd läpp. Har du mer tid och energi, kör en snygg contouring och hela kitet! Go girl!


Vilket/vilka tips väljer du för att klä upp ditt plagg?

Välj inte mellan hållbarhet och lyx, ta båda!

Kärlek,
Amina

Gillar

Kommentarer

christinesstories
christinesstories,

Wow, vilka häftiga örhängen. Jag har lovat mig själv att inte köpa fler smycken för jag har redan alldeles för mycket, men nu blev jag sugen på ett par riktigt maffiga. Hehe.

nouw.com/christinesstories
SustainableLuxury
SustainableLuxury,
Tack! Har fått så mycket beröm för det (det är bara ett!) 😊 Så himla kul!
nouw.com/sustainableluxury

Fler inlägg om hållbart mode: