Aktiv vila

Vilken tältsommar vi har även detta år!
Tre omgångar i tält har vi redan hunnit med och packning inför nästa pågår.
Efter en omgång är det så oerhört skönt att landa hemma och bara gå runt och greja i trädgården bland odlingarna. Tjejerna har vilat hela dagen tittandes på youtube, sommarlov och filmat tik tok videos.
Jag fick en fin möjlighet till att vara helt själv ute i trädgården, klippt gräset, lagt gräsklipp bland odlingarna, plockat sockerärtor och körsbär, rensat ogräs, städat pool och tittat igenom all kål efter ägg och larver.
Skrivit lite listor mellan varven inför kommande tältning och inför långresan vi ska göra upp till Dalarna och Jämtland.
Vi har oss en riktigt aktiv sommar…aktiv vila när den är som bäst…ute i naturen…med människor vi tycker om❤️

Somnade lite lätt utmattad efter middagen…Björn fixade oss en mysig kväll ute på havet med kvällsmat medpackat, lite bubbel och kvällsbad, det gav ny skön energi!
Dagarna hemma är så oerhört viktiga och värdefulla, dagarna där vi hämtar ny kraft att skapa oss nya äventyr i livet. Jag är så oerhört stolt över allt det vi sänder vidare, över alla upplevelser och bara vara.
Det pågår en hel del konflikter mellan varven och tålamodet tryter i omgångar, det blir fel och tokigt ibland och vi pratar högt och argt till varandra, suckar och svär och behöver tid ifrån varandra.
Så lugnar allt sig till kvällen och man tänker att imorgon är en ny dag❤️"Det är en utmaning att gå din egen väg i en värld som försöker skapa dig till att vara som alla andra" 
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer