Kejsarsnitt och komplikation

DĂ„ har jag blivit mamma till en liten Hugo sen sist jag skrev💙
Blev ju igÄngsatt föra fredag och Hugo kom kvart över Ätta pÄ lördagen den 27 med akut kejsarsnitt. Att det blev akut kejsarsnitt va för att hans hjÀrtljud gick ner men hans prover va ÀndÄ bra, men lÀkaren sa att det inte gick och vÀnta tvÄ timmar till utan att han va tvungen och fÄ ut Hugo sÄ fort dom möjligt eftersom han inte mÄdde bra.
Jag fick lite panik nÀr lÀkaren sa till mig att det blir akut snitt va ju inte alls förbered pÄ det, men det gick fort och bra iaf jag minns inte sÄ mycket eftersom dom sövde mig men har fÄtt berÀttat för mig exakt va som hÀnde.

Vi lĂ„g kvar pĂ„ bb tills i tisdag för jag behövde tvĂ„ pĂ„sar blod dĂ€rför blev det en extra dag men det gjorde mig inte sĂ„ mycket fick ju ha Pontus med mig hela tidenâ˜ș.

Dom dagarna som vi vart hemma har varit underbara men samtidigt jobbiga eftersom allt e nytt och man vet inte riktigt va bebisen vill och varför den skriker, men nu har vi börjat och lÀra oss hans signaler.

Jag mĂ„r ganska bra efter kejsarsnitt hade lite ont och har haft svĂ„rt med att rör mig sĂ„ som jag brukar göra men har försökt att Ă€ndĂ„ hĂ„lla mig igĂ„ng. Fick ju tyvĂ€rr Ă„ka in akut till sjukhuset i lördags kvĂ€ll dĂ„ jag hade vĂ€ldigt ont i magen plus feber och det slutade med att jag blev inlagd och sĂ„ blev det titthĂ„l operation pĂ„ söndags morgon. Det visade sig att jag hade blod i magen som hade börjat och torka och det va de som gjorde mig sĂ„ dĂ„lig men nu mĂ„r jag bĂ€ttre och blodet Ă€r borta och har fĂ„tt antibiotika intravenöst under tiden jag lĂ„g inne, och nu har jag fĂ„tt i tabletter istĂ€llet efter jag blev utskriven  igĂ„râ˜ș.
SĂ„ nu Ă€r jag Ă€ntligen hemma hos min Ă€lskade familj igen💙

HĂ€r kommer lite bilder pĂ„ min Ă€lskade Hugo💙

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Åh killen 😍 sĂ„ fin!!! Skönt att du verkar mĂ„ bĂ€ttre nu med! Stort grattis!! nouw.com/naatly
SussiF
SussiF,
Tack â˜șnouw.com/sussif
maartiinasvardag
maartiinasvardag,
Vilken sötnos! 😍 nouw.com/maartiinasvardag
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229