Hej svejs

Tänkte jag skulle uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv (om det fortfarande är någon som läser)

Jag har ju börjat jobba igen men tar det lite lugnt, så har inte så många tider nu vilket kanske är ganska bra.
Har även vart och pratat med syon på skolan och vi bestämde att jag ska börja plugga i januari med flex vilket betyder att jag inte behöver va på alla lektioner efter som jag har gått på lektionerna innan men inte gjort klart alla uppgifter, så det är va som börjar på de nya året.
Går som vanligt på dagsjukvården tre dagar i veckan och hämtar min add medicin efter som läkaren inte vill att dom på dagsjukvården ska ha bättre uppsikt om hur jag reagera och även hur vikten påverkas. Går hos min psykolog en gång i veckan och bearbetar min barndom, vilket är fruktansvärt jobbigt och som verkligen tar mycket på mig. Träffar även adhd sjuksköterskan ibland för att ställa in rätt dos av min medicin och kolla min vikt, puls och blodtryck.

Det är allt jag gör på en vecka och dom dagarna jag inte har något som jag måste gå på så träffar jag kompisar, men ni har det vart en period som jag bara velat ligga hemma i soffan. Brukar även åka hem till Trollhättan /Vänersborg ganska ofta och träffa familjen:)

Nu tänkte jag hoppa i säng och fortsätta se på Greys anatomy :)

xoxo

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229