Akuten igår

Dagen började som vanligt igår, gick upp och åt frukost och fixa mig inför jobbet.
Väl på jobbet så började jag med det som alltid ska göras på måndagar men efter 40 min på jobbet så började jag känna mig yr och kallsvettig så tog någon och dricka tänkte att det blir nog bättre bara jag får i mig lite socker men så blev det inte.
Det kom in några kunder och handla och det enda jag hade i mitt huvud va att jag inte fick svimma när det va kunder i butiken, så fort kunderna hade gått la ja mig på golvet bakom kassan för va nära på att ramla ihop.
Efter ett lite stund orkade ja resa på mig och försöka få tag på Pontus och någon som kunde komma och jobba för mig, till slut kom Pontus och sen min kollega och då blev det raka vägen till vc.
Fick lämna lite prover och dom tog ekg och blodtryck på mig sen skicka dom mig till akuten va något konstigt med urinen sa dom men mer kunde dom inte säga.
På akuten blev det mer prover och fick lämna urin prov en gång till samt att dom tog blodtrycket på mig när jag låg ner och sedan när jag stod upp, det dom kom fram till va att jag fått blodtrycksfall på jobbet och att jag får det när jag står upp förlänge sen hade jag protein i urinen med men det va ingen fara då det inte va så mycket och eftersom jag inte har högt blodtryck.

Fick som order att ta det lugnt och skaffa mig en stol på jobbet.
Som ni vet jobbar jag ju på hemmakväll och jag jobbar ju själv och dom 6 timmarna jag jobbar står jag upp hela tiden eftersom jag hjälper kunder och har andra arbetsuppgifter som jag inte kan utföra om jag sitter ner,
men min chef vet iaf om hur läget är så det e okej att jag tar det i min takt och sätter mig en lite stund då och då.

Tog ledig idag men i morgon e jag tillbaka på jobbet igen och självklart har vi leverans haha men jag ska ta det lugnt iaf försöka ta det lugnt, jag e ju sån som vill hinna med och göra så mycket som det bara går innan mitt pass e slut för att underlätta för den dom jobbar efter mig.
Ska försöka iaf att ta det lugnt och försiktigt.

Nu ska ja se på tv innan jag ska sova.

/ Suss

Gillar

Kommentarer

Mszandra
Mszandra,
Du va rädd om dig 💗 och mosters lilla pris i magen annars kommer jag & Melanie skälla på dig 😤

Nä då gumman men du måste ta det Lugnt och LYSSNA PÅ KROPPEN !!! Hinner du inte allt så gör du inte, men jag förstår dig jag är lika envis jag jobba som en galning till 1 månad innan Mellisen kom . Men va inte sjölv som tur va .

Vi älskar er 💗💗 hälsa Pontus ☺️
nouw.com/mszandra
SussiF
SussiF,
Min chef vet ju om va läkaren sagt så han säger att det e okej att jag tar det lugnt och även att jag sitter och tar det lugnt ibland, så då känns det lite bättre.
Så jag lovar att jag ska ta det lugnt 😘❤
nouw.com/sussif
Sofia
Sofia,
Ta hand om dig vännen !
Kraaam!
osfia.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229