Jag har varit dålig på att uppdatera, men livet kom visst emellan. Har haft en ganska besvärlig höst med sjukdom, mer än min vanliga diagnos, fibromyalgi. Har under flera månader blött en hel del och trodde först det kunde vara kopplat till klimakteriet. Nu visade det sig vara ett stort myon/muskelknuta som ställde till det. hade mycket ont och blödde som en gris. så det blev operation för 14 dagar sen och borttagning av livmorden. Mår betydligt bättre nu.

Vi kämpar på här hemma med vardagen och att stå ut med årets hemskaste månad. NOVEMBER. Men lite ljus finns allt....först kommer jul, älskar jul, alla tomtar och mys. tända ljus och varm glögg med sin älskling på kvällen. Att umgås med vänner och släkt och bara må bra. Vi har skalat bort alla måsten här då det blev för jobbigt att fara hit och dit och försöka träffa alla. Nu tar vi det lugnt och umgås på ett lugnare sätt och vi slipper stressen.

Sen i januari åker vi med goa vänner till Thailand i nästan 3 veckor. Det kommer bli en lisa för min värkkropp och själen. Ser fram emot det.

Återkommer snart igen om allt går som jag vill och hälsan är med......ha en bra söndag alla, kram Suss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vår lillskit Aston.

Måste ju visa vår buse Aston. Han är helt galet go. 

Denna gången lyckades han fastna på bild och tom se bra ut..i i alla fall på denna bilden,HAha

Fast så här ser han ut då han sover...inte så elegant kanske, haha

Likes

Comments

Första blogginlägget.

​Jaha då gör jag första blogginlägget på mig. Bilden är från i somras då vi tog en tripp till Polen med goa vänner. 

Det var en helt underbar resa och vi hade sådan jättetur med vädret, strålande sol och varmt. Jag kommer uppdatera så ofta jag kan och hinner. lite bilder kommer med och kommentera gärna men bara positiv kritik, det andra behöver jag inte, så då är det bättre du håller dina åsikter för dig själv.

Likes

Comments