Header 


Folk förstår sig inte på mig varför jag älskar den här boken och varför jag glädjer mig till att se filmen. Varför jag pratar så mycket om boken om allt som händer i den. Folk tror att jag bara läser boken för det är sex i den men där tar ni fel mina människor! 

Denna bok är så mycket mer än sex. Att läsa denna bok är som att komma tillbaka till sig själv när man var yngre. När man får följa Ana eller som hon egentligen heter Anastasia hur hon tänker känner man igen sig. Man har själv varit i det stadiet när man verkligen faller för en kille och man kan inte förstå att han väljer just dig av alla tjejer som finns runt omkring honom. Att han ser henne för den hon är. Och där har vi det åter igen att det inte alltid är utseendet som gäller utan det är hur man är och hur visar sig själv. 

När Ana tänker är hon väldigt osäker på sig själv och vet inte hur hon ska bete sig för hon är rädd att stöta bort Grey. Hon vill skriva rätt till honom, hon vill säga rätt till honom men när han inte reagerar som hon tänkt sig blir hon rädd att hon gjort fel och att han inte vill se/prata med henne något mer. Det är där man känner igen sig. HUr man själv har tänkt när man pratat med en kille som man är intresserad. Hur rädd man är för att göra fel fast man inte gjort det. 

Det är också att två helt olika personer kan hitta varandra. Att man måste inte ha något gemensamt för att man ska hitta den personen som gör en galen på alla möjliga olika sätt. Han är rik och har eget företag, hon studerar och jobbar hårt för att få pengar. Han kan få allt i världen och hon är nöjd med det lilla hon har. Han är säker och hon osäker men ändå hittar dom varandra.

Sen kommer vi till själva sexet och där är det som att komma till en helt annan värld. En värld där allt kan hända och där det inte finns några regler. Visst, allt är fantasin men det är den som gör det så speciellt. Att man själv får fantisera om allt och komma bort från verkligheten. Just detta sexet är så sexigt och man blir så tänd på det och det är en sån underbar känsla man får. 

Men denna bok är så mycket mer än sex och om folk inte har fattat det då har ni inte begripit er på varken boken eller filmen!

Nu ska jag ta min kopp kaffe, min älskvärda bok och njuta av måndagskvällen i min underbara ensamhet!


Tack för mig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja då var det lördag och det har varit en häpnadsväckande dag om man säger så. Upp och hoppa kl 06.30 och konstigt nog är man över pigg fast man bara fått sova 3 timmar!

Därefter bar det hem och sen nästan direkt till jobbet då all trötthet kom pang bum. Göra mackor, ta disk och bara allmänt stressa som vanligt.

Sluta 16.00 då man fick trevligt besök av hela familjen vilket man blev mkt glad över! En trevlig fika i det härliga höstvädret med nära och kära!

Tyvärr så kommer man hem och känner sig krasslig och förkyld vilket inte känns ngt vidare!!
Men det förvånar mig inte när man har en massa som ska göras och så blir man sjuk ist 😒

Söndag idag och allt denna tjejen ska göra idag är att bara ligga i sängen och inte röra mig ur fläcken sen kommer pojken på besök så det blir mys söndag 😊

  • 84 Readers

Likes

Comments

Vilken dag!
Vaknade kl 13.00 idag för man har ju inte sovit ett skit under natten! Börjat få tillbaka sömnproblemet igen känns det som 😕 men men...

Shoppa lite till morsan med henne och för en gång skull kunde jag köpa ngt riktigt fint!!

Nu är man på fest för att fira en vän på 21 årsdagen! Dricka lite gott vin och njuta av livet! Men visst ne, man jobbar ju imorgon så upp tidigt när man trodde man skulle få sov morgon 😒

Men man ska aldrig klaga!!! 😁

Puss på er ❤️

  • 79 Readers

Likes

Comments

Denna låt har fastnat i mitt huvud och lyssnat på den hela dagen! Snacka om att jag är musik knarkare hehe! 😏


Likes

CommentsTjo tjo på er! 

Det var sjukt längesen jag uppdaterade min blogg för mkt har varit upp och ner. Ja... det är det fortfarande men man är ändå på fötterna igen och mår konstigt nog bättre för mkt har hänt som varit positivt. Saker och ting börjar liksom lysa upp! ☀

Så nu njuter man av livet och ska försöka dela med mig av allt de roliga som händer under mina dagar som Susanna! 😏

 


 

Likes

Comments

Äntligen är våren här! Solen skinner och värmen har äntligen börjat komma. Full rulle i ens liv med pluggning, spela poker, vara med underbara vänner och mycket mer där till. Har även tagit mig friheten att ändra hårfärg till mörkrött för man tröttnar ju på den bruna färgen. Man känner sig som en helt ny och fräsch människa! Finns inget bättre än att känna sig som en ny människa, man blir gladare, känner sig varm inombords och det känns som livet leker! 

zez puss 💓


Likes

Comments

Underbar dag idag! Vakna upp och direkt in till stan för att äta lite sushi med sin kompis och snacka en massa skit bara haha! 😊 Därefter får man en tid och bygga naglarna vilket gjorde en skit glad. Man har ju inte byggt på dom på ett bra tag så nu fick de fan bli på tiden tyckte jag. Turen jag hade var att någon hade gett återbud så jag kunde hoppa in istället. Idag blev det vanlig fransk manikyr men man vill ju ha något mer så det inte ser så vanligt ut så de fick bli 2 svarta streck på ringfingret och tummarna så de blir lite spännande. 👍 Sen vill man ju bli lite brun när det är så tråkigt väder så blev en sväng inom solariumet och sola en stund och sen till hem ljuva hem. 

Nu blir det bara att lata sig framför TV:n och njuta av livet och vänta tills det blir torsdag då man ska uppdatera sig ännu mer med att färga håret! Ne, nu blir det film, kan inte sitta och skriva mer nu för jag är för trött. Godnatt på er! ☺

Pöss💗Likes

Comments

Ja, ens dag börjar ju bra med att vakna upp och vara förkyld. 😔 Det enda positiva är att ens katt håller en sällskap när man vaknar! Sen trodde man att man skulle få ligga och dra sig i sängen hela dagen men så klart kommer det alltid något upp. Det blev att köra upp till stan och träffa sin vän och äta lite god sallad. Nyttigt och bra. Efter ett halvårs tid har man förlorat vikt för man har börjat äta sundare. Stolt över mig själv faktiskt att jag äntligen börjar närma mig mitt mål. Sen blev de besök hos en frisör för att diskutera om vilken färg man ska uppdatera sig till. Är lite less på den mörk bruna färgen jag har nu som jag har haft i snart 3 år. Dags för en uppdatering tycker jag eller vad tycker ni? ☺ 

Sen när man äntligen kom hem kommer ens kärlek till en för att ha myskväll och sova hos en. Dessvärre lär han bli smittad av min förkylning men det är ju hans problem, hahaha! 😏 Vilken hemsk flickvän jag är men sånt är livet, hehe. Ne, nu har jag inte mer tid till detta! Måste hålla honom sällskap och sätta på en bra film och bara mysa ner sig i täcket och känna sig sjuk! Life is a bitch.... 

Puss på er! 💗Likes

Comments

Nu har man följt Paradise Hotel hela vinter. Det är en fantastisk resa att få följa dessa olika människor som hittar varandra som vänner och även som mer. Att se hur alla även har varit var för sig och hur dem spelat har varit kul och även spännande. Vissa människor harman tyckt om och några har man bara tänkt vilka idioter dem är. 😒

Att ha sett sista avsnittet idag gjorde mig både chockad och irriterad. Final platserna hoppades jag på att de skulle bli Mia med Thobias och Samir med Anja men det var ju för bra för att vara sant. Aina var klart värdig en final plats men dessvärre tyckte jag inte Jeppe skulle få finalplatsen. Många tycker klart olika, vissa ville klart att han skulle vinna och vissa inte. Jag är en av dem som inte ville. Jag har dampat ut på min Facebook även jag vet att det inte ger mig ett skit och att folk ska säga emot en bara för att. Men nu ska jag förklara för er alla varför jag inte tyckte han var en värdig vinnare. 

Paradise Hotel är ett spel. Ett spel som går ut på att vinna sin halv miljon pengar med sin partner. Att hitta rätt spelare som man klickar ihop med, som man kan ge tillit till och spela med hela vägen även om man har många motgångar. Men det är inte bara ett spel. Inte i mina ögon men många andra kanske anser det. För mig så är det att finna vänner. Vänner som kan hålla för livet, vänner som man kan ha när man kommer hem igen till vardagen. Att kanske hitta någon som man dessutom kan bli kär i (även om det är för bra för att vara sant i detta program). Det är en resa man kommer ha för livet. En resa som man gör med andra människor, en resa som alltid kommer att vara med en. 

När Jeppe blev vinnaren med Aina blev man glad för Ainas skulle som gjort ett bra spel även om hon gjort bort sig några gånger men det har alla gjort mer eller mindre. Men att ha sett Jeppes spel från första början har gjort en illamående dessvärre. Från början väljer han ut vilka han ville ha ut och försökte få ihop en grupp som också skulle gå emot människan vilket då blev Samir. Att sedan få Paulina att lita på honom och dessutom få känslor vilket man själv inte kan styra är det värsta när han själv bara säger att det är ett spel. Att snacka bullshit till henne att han gillar henne med m.m sen hugga henne i ryggen i slutet av spelet när man kommit så långt. Att bråka med Anja för ingen orsak för att hon bara skulle tjecka med Jesper Fröjd att han inte var sur vilket jag tycker att det inte är något att hänga upp sig så hårt på. Att säga "du sårar mig, har alltid blivit så ledsen i hela mitt liv m.m". 

I slutet när pengarna ska delas ut vinner han 200 000 kr och drämmer bollen rätt ner på marken och visa att en större idiot kan jag inte bli. Hade han hållit bollen hade han fått 250 000 kr och Aina lika så men att göra så är inte riktigt klokt! Att inte kunna visa lite vänlighet men de gick inte. Klart så var Aina lite för godtrogen för den idioten. 

Alla säger det är ett spel och det är det med. Där finns inga regler eller villkor. Men är man mer än bara en människa spelar man ett bra spel för att nå toppen. Thobias, en av mina favoriter har varit helt fantastisk genom hela spelet! Varit där för de andra när dem har behövt stöd, varit sig själv och gjort ett fint spel och vad gjorde han? Jo, han nådde toppen ändå. Även han hade vissa nackdelar. 

Mitt budskap är bara att man kan köra ett fult spel, vara mallig och vara en dålig vinnare eller så kan man göra ett bra spel, vara sig själv och vara en värdig vinnare! 

Det var allt för mig ikväll och jag är inte intresserad av att diskutera eller starta en större diskution med någon! 

Ha det gött! 😊

Likes

Comments                                                            

Usch ja, fan vad seg jag har varit på att blogga men har man mycket att göra så har man... Sen sitter man en kväll som denna där man inte har något och göra och man vill göra ngt. Så varför inte blogga lite då! indecision

Men nu ska de bli nya tag med bloggen! Försöka hålla igång den för nöjets skull. Mycket har förändrats och mycket mer ska förändras men de får vi ta när det gör det tycker jag! Ett nytt år har ju börjat så då får man börja med sig själv på nytt också. Ha vissa löften som att försöka sluta röka (vilket kommer gå åt helvete), bli en trevligare tjej (sluta vara så jävla grov i munnen) och en massa annat skit. Saker som ska göras som att börja läsa igen, försöka fixa jobb innan man börjar läsa till sommaren, uppdatera sig själv som lite förändringar t.ex. fixa håret så man förnyar sig på något sätt. smiley

Men det viktigaste att få ännu ett år med sin älskade kille och njuta av varje stund av livet!no

Ne, sluta babbla en massa jävla skit och ta sig i kragen och försöka sova en stund. Full rulle imorgon. 

Pöss

                                    

Likes

Comments