​Jag skulle behöva semester från mig själv. Jag har så oerhört svårt att hitta tid för att bara vara. I 2 veckors tid nu har det varit fullt ös medvetslös. Föräldramöten x 4 - check.

Läkarbesök med dotra och sambo - check.

Psykologgruppen - check

Sjukgymnastiken - check

Lämna och hämta barn - check

Måla Elins nya rum - check

Handla present åt Linus - halvfärdig. Dåligt samvete. Måste lösas. 

Vardagsrummet  - åter ett vardagsrum och inte förråd.

Tvättat - check. Ett litet problem bara: tvättat samma tvätt 3 ggr nu, då jag glömt att hänga den. 

Därtill allt annat som ska göras. 


Apropå föräldramöten. Jag blir så full i skratt när jag tänker på hur engagerade vissa är.....Eller inte egentligen.... Av 4 möten har inte de andra föräldrarna varit där en gång, ett möte kvarstår då pedagogerna var sjuka så det fick ställas in. Det känns som att de är oerhört engagerade och intresserade. Men men,  deras förlust. Jag känner att det borde ligga i ens intresse att komma på möten och få höra vad som händer och sker, särskilt när det är en ny skola och ny lärare. Men men som sagt.....


I morgon ska det i allafall bli kalas här hemma, för Linus som fyller 11 nästa vecka. Stora killen ❤ Det blir jobbigt men trevligt. Jag har valt att gå den enkla vägen i dag också. Jag kommer göra pastasallad och har köpt färdiga kladdkakor och bullar. Elin och Linus vill göra tårtan och det känns helt ok, för jag har tillräckligt ändå. 


I morgon hoppas jag dessutom att jag hinner följa med och kolla på Linus match. Jag borde hinna. 


Nu ska jag förflytta Linus,  som inte alls va trött men som ändå somnat i mitt knä, till hans säng. Fascinerande det där 😂

Likes

Comments

Inte nog med att man blir väckt av Melissa, efter några timmar kommer även Lukas. Det var en mygga i rummet och en mardröm om Chili, Elins kanin. Jaja det är som det är. 6.30 vaknar jag av ett himla liv utanför. Då är det byggarbetarna som börjat meja bort marken på berget utanför för äldreboendet ska byggas. Fick höra av grannen att de börjat 6.15. Allvarligt! 6.15?! Vad är det för en tid? Får man verkligen börja så tidigt? Jag mailade kommunen, men har inte fått svar än. Troligtvis har de dispens, skulle inte förvåna mig. 3 av barnen vakna, lite lagom griniga på oväsendet även de. De 2 minsta hade ju vaknat i natt så de sov som stockar. Vanliga morgonrutinen; väcka var, tjata på barn, plocka fram kläder till barn, fixa frukost till mig, barnen tar fram själva, tjata på barnen om tiden, tjata på dem om att vi ska åka, springa fram och tillbaka som en yr höna, trängas på toaletten..... Liten diskussion om huruvida man cyklar till skolan eller inte. Icke regn = cykel. Regn = bil. Ska säga att jag är ganska ensam om att gilla den liknelsen, men mamma styr 😉 Hur som helst blev det cykel och vi kom fram i tid. När vi kom till skolan höll de på att asfaltera skolgården och vem var där om inte Fredde, Melissas bonuspappa. Lite prat med honom innan Melissa gick till sitt klassrum. Lukas, Linus och Elin hade åkt i förväg. Nicke och jag cyklade hem för att vila en stund innan dagen drar igång.

Likes

Comments