Startet dagen rolig før det var å dra og stramme reguleringen. Har nå hatt det i snart et år og fikk vite jeg kanskje får ta den av før sommeren!🙈 Gjett om jeg ble glad da!

Jeg hadde kjempe skjeve tenner og hatet å smile, liker ikke å smile med reggis heller men gleder meg til å ta den av å kunne se hvordan smilet mitt egentlig er. Jeg har aldri turt å smile med tennene mine, fordi jeg syns de var stygge. Når jeg var liten så hadde jeg ikke tenner oppe, eller jeg hadde jo; men de var helt ødelagte.
Tannlegen sa at tannen ville rette seg av seg selv, problemet var at når jeg var ute å lekte en dag så klarte han ene gutten å sparke meg i munnen, så tannen ble skadet.

Nå som tennene har rettet seg så er jeg super spent på resultatet. Syns det var så flaut under russetiden å være den eneste med så synlig reggis og så små, tynne lepper. Turte ikke å smile så jeg beholdt The resting bitch face gjennom feiringen. Kom meg igjennom og er snart ferdig med denne driten.

Jeg var så lei av å ha lepper som to streker så jeg bestilte time hos en estetisk sykepleier fikk 1ML med fillers i leppene, det gikk en måned så fylte jeg i enda en 1ML og tok i oktober 0,5 ML. Så nå har jeg 2,5 ML i leppene mine, og er kjempe fornøyd, vet mange er i mot fillers og syns det er teit. For meg så var dette noe jeg hadde tenkt på i ekstremt mange år. Jeg ønsker ikke å være en av de som oppmuntrer yngre jenter til å gjøre det, men jeg følte at jeg hadde vært misfornøyd med det i så mange år og at det plaget meg.

Hva mener du? Syns du du det er tåpelig å fikse på noe du er misfornøyd med eller er du for det?

- Susanne

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Å stå opp kl 7.30, for å få med en sko release gjør jeg aldri igjen... Jeg står opp, åpner pc’n og sitter klar i over to timer før release, har oppe to nettlesere. Seff etter 3 timer etter releasen åpnet klarer jeg først å få tak i skoene.... fem jævla timer for å få tak i et par med Yeezy boost 350 v2.. -.-
Om jeg er trøtt og sliten nå? Ja, gjett om! Og det blir en stille og rolig lørdag dette her ass!

- Susanne

Likes

Comments

Det er så sinnsykt sykt å tenke på at om 17 timer så sitter jeg og skal ta eksamen på nytt. Jeg er så nervøs og håper virkelig det går bra denne gangen, at jeg ikke får en vakt som slurper kaffen sin og smatter når den spiser.

Om du lurte så sitter jeg på eget rom, med egen vakt. Du lurer kanskje på hvorfor jeg gjør det? Vel jeg er veldig overfølsom for lyder, og sliter med å konsentrere meg når det er for mye støy.

Selv om jeg blir medisinert i mot min ADHD, så er det fortsatt ting som kan gjøre meg veldig ukonsentrert.
Nemlig lyder.

Jeg har kanskje ikke valgt den letteste retningen på videregående, siden jeg valgte å gå realfag. Jeg tror jeg gjorde dette for å bevise for folk at folk med ADHD er minst like smarte og intelligente som alle andre. At vi og klarer det vi vil bare vi jobber hardt nok.

Jeg vet ikke selv helt hva jeg skal gjøre med realfagskompetansen min. For jeg har absolutt ingen anelse på hva jeg skal gå videre på etter eksamen. Jeg har ikke noe konkret ønske når det kommer til utdannelse etter dette, men jeg har vurdert noe innen for foto, makeup osv; men jeg vet altså ikke. Livet er fortsatt langt og jeg har fortsatt mye og lære, og finner nok ut av det en dag.

- Susanne

Likes

Comments

For et par uker siden fikk jeg lyst til å opprette en blogg, som jeg har jobbet litt med på kveldene når jeg ikke jobbet med skole. Vet ikke helt hvorfor jeg fikk lyst til det, men jeg bare gjorde det. Ikke at jeg har så utrolig mye erfaring med det, men jeg fikk bare lyst.

Jeg har ikke så mye jeg driver på med om dagene og tekte vel kanskje jeg kunne prøve meg på blogging. Det er bare 9 dager igjen til jeg skal ta opp eksamen i R2, og jeg kjenner jeg begynner å grue meg litt for hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med den. Da har jeg liksom ikke noe å bedrive tiden med når jeg ikke er på jobb eller på trening. Som en person som også har ADHD som pleier å måtte ha ett eller annet å gjøre på hele tiden, så blir det rart når jeg ikke lengre har stresset over at jeg må øve hengende over meg.

Det positive er jo at jeg kan ta på meg mer jobb, trene mer og si ja til flere photoshooter, modelloppdrag og bli flinkere til å blogge. Kanskje til og med få til noe ut av dette. Jeg er jo veldig glad i mote, skjønnhet og velvære, samt trening så det er nok det jeg kommer til å blogge mest om; men man skal ikke se bort i fra at andre saker også kan være å finne på bloggen min.

- Susanne

Likes

Comments