Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att inte veta om man ska få behålla sin pappa eller inte, det var en tuff fråga.

Det hela började med att vi fick reda på att våran kära pappa fått en mindre stroke, dem bor i en by & har en bit att åka till både närmsta VC & ännu längre till närmsta sjukhus.

Men min mamma & pappa åkte efter att pratat med 112 , 4.5 mil till VC., för mig ofattbart men att spara in på vården är ju ingen nyhet, han borde fått körförbud på plats.

Men han fick mediciner & fick åka hem.

Veckan efter fick ha tid till att åka 15 mil till sjukhuset på kontroller efter stroken & mycket väl gjorde min kära mor & far detta & då KOM beskedet, han hade en pågående propp i halsen & om den sprängs så hade det kunnat sluta illa.

Men efter alla om & men vart han inlagd & sedan fick han åka ännu högre upp i landet till sjukhuset där han opererades.

Men det tog ytterligare några dagar innan operationen gjordes & denna operation även den medförde en stor risk att denna propp skulle smälla av & det skulle då orsaka en stor stroke som man inte alls visste om hur denna skulle ha för effekt på pappa.

Men operationen gick bra & nu är pappa hemma igen & mår bra.

Min kära pappa tog under denna tiden ett mycket stort beslut för att förändra hans liv & nu kämpar mina älskade föräldrar tillsammans i detta.

SÅ HÅLL HÅRT I ERA FÖRÄLDRAR FÖR VI HAR DEM ENDAST TILL LÅNS. ÄLSKAR ER HÖGT MAMMA & PAPPA & MINA BARN ÄLSKAR ER LIKA HÖGT & GLÖM INTE, NI ÄR INTE BARA MPNA FÖRÄLDRAR UTAN ÄVEN MINA BÄSTA VÄNNER & MINA STORA IDOLER!!

Likes

Comments

Var precis & handlade på Netto, i kön före mig handlade en äldre dam & i kassan satt en kille med utländsk bakgrund. Hon frågade om dem hade semlor & han svarade att han inte visste om dem hade det & försökte påkalla hjälp för att få hjälp om dem hade semlor, då vart damen sur & sa: Ja du vet väll inte ens vad semlor är, det är en bulle med grädde & mandelmassa, det är godis.

Jag bet mig verkligen i tungan.......sedan försvann hennes tygkasse, så hon frågade om han hade sett den & killen i kassan svarade att han inte sett den, då säger denna KÄRRINGEN: JA du förstår väll inte ens vad jag säger & DÄR var måttet rågat för mig.

Sa åt henne att: DU behöver inte vara så otrevlig!!! JO han förstår visst vad du säger, han svarade dig att han inte sett din kasse & jo han vet visst vad en semla är!

ALLA hörde detta men INGEN agerar varför inte? Jo sedan när hon går så säger en man flinandes : Kassen hänger ju på hennes arm.

JAG OGILLAR STARKT RASISM !

Hur kan man behandla en annan människa på det förnedrande sättet?


Likes

Comments

Idag fick lillan vara hemma från dagis då 2 barn kräkts där idag & jag känner kan jag undvika att få hem det hit så är jag nöjd =) Är det nått jag ogillar är Magsjuka perioderna & lössperioderna.....Usch.........i dem lägena längtar man tills ungarna blir stora ;)

Likes

Comments

Se om dem kan göra nått åt det jätte dyra spelet som inte fungerar som det ska

Likes

Comments