Tillbaka på bloggen och bilder från helgen

Innehåller affiliate-länkar

TJEJEN FICK STRIKE🤪

Den gula kjolen verkar vara slutsåld, men kommer från na-kd, Den svarta kjolen är från Linn ahlborgs kollektion som var tillsammans med Rebecca Stealla (limited edition) Topparna är taggade i bilden.

Hej! Längesen sist, det som har hänt är att jag ha börjat om skolan. Det känns verkligen som att sommaren inte ens ha varit då det har gått så fort. Klagar faktiskt inte jättemycket på att skolan börjar om då jag känner att jag får träffa fler vänner nu när man vet hur deras ”schema” ser ut dvs. Skola mån-fre, jag tycker de var svårare förr att ses med folk när alla kunde jobba olika dagar och vara bortresta. Samt att man får in rutiner efter sommaren är skönt. Jag tycker även att det börjar bli väldigt mysigt nu. När det regnar ute och är lite kyligare blir det extra mysigt när man gosar ner sig under täcket för att se film/serie.


Under veckan har jag bowlat 2ggr, ena gången var för att en av mina äldsta vänner fyllt 18 år! (Jag blev 2:a) Jag och Erika har nu känt varandra i ca 12 år. Vilket är jättesjukt, alla vänskaper håller faktiskt inte så länge<3 (still going strong)
Den andra gången jag bowla var för att gänget från burträsk kom på idén om att bowla och käka middag ihop. (Mitt lag kom sist)
Under helgens gång har jag tagit igen sömn och varit på Erikas 18års firande, det var jättekul!


Nu ska jag duscha och städa mitt rum, sedan ska jag se serie. Har börjat se the originals vilket är en serie som kom till efter/under the vampire diaries. Rekommenderar verkligen the vampire diaries och the originals

  • Nära Burträsk

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229